One serving contains 365 calories, 4g of protein, and 20g of fat. This recipe serves 12. If you have eggs, sugar, semisweet chocolate, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter an 8-inch square metal pan, line with parchment paper and butter again. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glatte Petersilie, Großzügig 1 Oder 2 Handvoll
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)
2
Make cake: In a small saucepan, melt chocolate, butter and crme frache over low heat, stirring until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
3
Let cool.
4
Using an electric mixer, with a whisk attachment if possible, beat eggs, sugar and vanilla until thick. Sift flour and baking powder into mixture and fold in. Fold in chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Necco Waffelbonbons
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Zitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
5
Pour batter into prepared pan and bake until a toothpick inserted in the center comes out clean, 40 to 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)
6
Let cool briefly in pan, then turn out onto a rack to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)
7
Make filling: In a small saucepan, melt crme frache and butter over medium heat; stir until smooth. Stir in chocolate until melted. Stir in confectioners' sugar and brandy.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
2 Prisen Gemahlene Nelke
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
8
Let cool, then refrigerate until thick, about 30 minutes.
9
Split cake horizontally, using a long serrated knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's
10
Transfer half to a platter; spread filling thickly. Top with other layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.
11
Spread remaining filling on top and sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.
12
Make covering: In a bowl, melt chocolate in microwave oven, stirring. Stir in golden syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Goldener Sirup
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
Peachie-O's Süßigkeiten
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
13
Transfer to a large plastic bag and refrigerate until firm enough to roll.
Decorate cake: Lightly dust a work surface with cocoa powder, then place chocolate covering on top. Dust chocolate covering with more cocoa and roll out with a rolling pin, lifting often to make sure covering does not stick. Lift and gather the covering, then drape it over cake, pressing gently against cake's sides. Trim away any excess at base with a sharp knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Haselnusslikör
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Bis 8 Große Pflaumen (ca. 1 1/2 Pfund), In 1/4-Zoll-Stücke Geschnitten
Orange-gestreiftes Fruchtgummi
15
Lightly dust top of cake with cocoa powder. Dab golden syrup randomly over cake. Press gold-leaf against syrup, then lift off to leave small dots of gold on top of cake.