One serving contains 365 calories, 4g of protein, and 20g of fat. This recipe serves 12. If you have eggs, sugar, semisweet chocolate, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter an 8-inch square metal pan, line with parchment paper and butter again. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Make cake: In a small saucepan, melt chocolate, butter and crme frache over low heat, stirring until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Let cool.
4
Using an electric mixer, with a whisk attachment if possible, beat eggs, sugar and vanilla until thick. Sift flour and baking powder into mixture and fold in. Fold in chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Pour batter into prepared pan and bake until a toothpick inserted in the center comes out clean, 40 to 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Let cool briefly in pan, then turn out onto a rack to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Make filling: In a small saucepan, melt crme frache and butter over medium heat; stir until smooth. Stir in chocolate until melted. Stir in confectioners' sugar and brandy.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
2 Prisen Gemahlene Nelke
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
8
Let cool, then refrigerate until thick, about 30 minutes.
9
Split cake horizontally, using a long serrated knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's
10
Transfer half to a platter; spread filling thickly. Top with other layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
11
Spread remaining filling on top and sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
12
Make covering: In a bowl, melt chocolate in microwave oven, stirring. Stir in golden syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Goldener Sirup
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Zusätzliche Kandierte Kirschen
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
13
Transfer to a large plastic bag and refrigerate until firm enough to roll.
Zutaten, die Sie benötigen
Life Savers Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
In 1,25 Cm Breite Streifen Schneiden
14
Decorate cake: Lightly dust a work surface with cocoa powder, then place chocolate covering on top. Dust chocolate covering with more cocoa and roll out with a rolling pin, lifting often to make sure covering does not stick. Lift and gather the covering, then drape it over cake, pressing gently against cake's sides. Trim away any excess at base with a sharp knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Reispapier
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
Life Savers Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Bis 8 Große Pflaumen (ca. 1 1/2 Pfund), In 1/4-Zoll-Stücke Geschnitten
1 Gelbe Fruchtrolle
15
Lightly dust top of cake with cocoa powder. Dab golden syrup randomly over cake. Press gold-leaf against syrup, then lift off to leave small dots of gold on top of cake.