One serving contains 365 calories, 4g of protein, and 20g of fat. This recipe serves 12. If you have eggs, sugar, semisweet chocolate, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter an 8-inch square metal pan, line with parchment paper and butter again. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
2
Make cake: In a small saucepan, melt chocolate, butter and crme frache over low heat, stirring until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
3
Let cool.
4
Using an electric mixer, with a whisk attachment if possible, beat eggs, sugar and vanilla until thick. Sift flour and baking powder into mixture and fold in. Fold in chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gehackte Oreo-Kekse
5
Pour batter into prepared pan and bake until a toothpick inserted in the center comes out clean, 40 to 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
6
Let cool briefly in pan, then turn out onto a rack to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
7
Make filling: In a small saucepan, melt crme frache and butter over medium heat; stir until smooth. Stir in chocolate until melted. Stir in confectioners' sugar and brandy.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
2 Prisen Gemahlene Nelke
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
8
Let cool, then refrigerate until thick, about 30 minutes.
9
Split cake horizontally, using a long serrated knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's
10
Transfer half to a platter; spread filling thickly. Top with other layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-Rosinenbrot
11
Spread remaining filling on top and sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-Rosinenbrot
12
Make covering: In a bowl, melt chocolate in microwave oven, stirring. Stir in golden syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Goldener Sirup
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
13
Transfer to a large plastic bag and refrigerate until firm enough to roll.
Zutaten, die Sie benötigen
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Tassen (6 Unzen) French's® Original Oder Cheddar French Fried Onions
14
Decorate cake: Lightly dust a work surface with cocoa powder, then place chocolate covering on top. Dust chocolate covering with more cocoa and roll out with a rolling pin, lifting often to make sure covering does not stick. Lift and gather the covering, then drape it over cake, pressing gently against cake's sides. Trim away any excess at base with a sharp knife.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Bis 8 Große Pflaumen (ca. 1 1/2 Pfund), In 1/4-Zoll-Stücke Geschnitten
1 Gelbe Fruchtrolle
15
Lightly dust top of cake with cocoa powder. Dab golden syrup randomly over cake. Press gold-leaf against syrup, then lift off to leave small dots of gold on top of cake.