Cook the Book: Irish Apple Cake

Cook the Book: Irish Apple Cake
Cook the Book: Irish Apple Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 6. Watching your figure? This vegetarian recipe has 447 calories, 11g of protein, and 21g of fat per serving. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is perfect for st. patrick day. This recipe is typical of European cuisine. If you have cooking apples, flour, egg, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Sift the flour and baking powder into a bowl. Rub in the butter with your fingertips until it resembles the texture of bread crumbs, then add 1/3 cup of the superfine sugar. Make a well in the center and mix to a soft dough with the beaten egg and enough milk to form a soft dough.
Zutaten, die Sie benötigen
Superfeiner ZuckerSuperfeiner Zucker
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
1 Bis 2 Scharfe Chilischoten, Entkernt Und Gehackt1 Bis 2 Scharfe Chilischoten, Entkernt Und Gehackt
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
75 Gramm Goldene Sultaninen75 Gramm Goldene Sultaninen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Turn out onto a board divide in two. Put one half onto an 10-inch ovenproof plate and press it out with floured fingers to cover the base.
Zutaten, die Sie benötigen
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
4
Peel, core, and chop up the apples, place them on the dough and tuck in the cloves, if using.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
5
Sprinkle over some or all of the remaining sugar, depending on the sweetness of the apples.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
6
Roll out the second half of the pastry and fit it on top—easier said than done as this "pastry" is more like scone dough and as a result is very soft. Press the sides together, cut a slit through the lid, egg wash, and bake for about 40 minutes or until cooked through and nicely browned on top. Dredge with superfine sugar and serve warm with raw sugar and softly whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Superfeiner ZuckerSuperfeiner Zucker
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
RohzuckerRohzucker
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score4
Magazin