Cook the Book: Torta de las Tres Leches

Cook the Book: Torta de las Tres Leches
Cook the Book: Torta de las Tres Leches might be just the main course you are searching for. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 8 servings with 525 calories, 17g of protein, and 26g of fat each. Head to the store and pick up milk, vanillan extract, nonfat milk, and a few other things to make it today. To use up the sweetened condensed milk you could follow this main course with the Mexican Fruit Cocktail with Sweet Lime Yogurt as a dessert.

Anweisungen

1
Preheat the oven: Twenty minutes or more before baking, set an oven rack in the lower third of the oven and preheat the oven to 177°/175°C.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
In the bowl of a stand mixer, using a long-handled wire whisk, lightly combine the eggs, sugar, vanilla, and salt. Set the bowl over a saucepan of simmering water and heat until quite warm to the touch, stirring constantly with the whisk. Immediately transfer the bowl to the stand mixer fitted with the whisk beater, and beat the mixture on high speed for 5 minutes, or until it is very thick, light in color, and quadrupled in volume. In a 5-quart mixer bowl, it will come to about three-quarters high.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
While the egg mixture is beating, sift the flour onto a piece of wax paper or parchment. When the beating is complete, sift half the flour onto the beaten eggs. With a large balloon whisk, slotted skimmer, or silicone spatula, fold it in gently but rapidly until almost all the flour has disappeared. Repeat with the remaining flour until the flour has disappeared completely. Scrape the mixture into the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackspatelBackspatel
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
SkimmerSkimmer
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Bake for 30 to 35 minutes. The cake will rise to the top of the pan at the sides and dome slightly above the sides, developing a crack. When it is fully baked, the cake will lower a bit in the pan, come away slightly from the sides, and a wire cake tester inserted in the center will come out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
5
To prevent the collapse of its delicate foam structure, while still hot, the biscuit must be unmolded as soon as it is baked. Have ready a small metal spatula and two wire racks that have been coated lightly with nonstick cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten GeschnittenTomate, In Acht Spalten Geschnitten
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
6
Run a small metal spatula between the sides of the pan and the cake, pressing firmly against the pan. Unmold at once onto a prepared rack, leaving the parchment in place. Reinvert the cake to cool completely. The firm upper crust prevents falling and results in a light texture.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
7
To Make Leche
8
Mixture: In a heavy medium saucepan, boil the nonfat milk, whole milk, and sugar over medium heat until reduced by half (to 2 1/2 cups).
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Vollmilch Oder Sahne1 Tasse Vollmilch Oder Sahne
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
9
Pour the mixture into a medium bowl and stir in the condensed milk and heavy cream. Cover and refrigerate until ready to soak the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Dose (15 Unzen) Geschnittene Birnen, Abgetropft1 Dose (15 Unzen) Geschnittene Birnen, Abgetropft
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
10
Wash and dry the cake pan in order to use it as a container for soaking the cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
11
With a long serrated knife, remove the upper crust but do not remove any of the cake beneath it—leave it slightly domed.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's3 Grüne M&M's
12
Remove the parchment and a little of the lower crust by scraping it lightly with the serrated blade.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
13
Crisscross two sheets of plastic wrap on the work surface and place the cake top side up in the center of the wrap. Pull the plastic wrap up and wrap the cake. Set it in the cake pan in which it was baked. Open the top of the plastic wrap to expose the cake and slowly pour the milk mixture over the cake. It will absorb completely into the cake. Rewrap the cake and refrigerate it for 8 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
14
Open the top of the plastic wrap and gently invert the cake onto a flat surface such as the loose bottom of a tart pan. Reinvert it onto a serving plate with a lip or a 10-inch pie plate.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Frische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und Halbiert
15
Make the Whipped Cream Topping: In a mixing bowl, combine the cream and sugar and refrigerate for at least 15 minutes. (Chill the mixer's beaters alongside the bowl.)
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
16
Whip the cream and sugar, starting on low speed, gradually raising the speed to medium- high, until stiff peaks form when the beater is raised.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
17
Finish the cake: Use a pastry bag fitted with a large open star pastry tube (3/8 to 1/2 inch) to pipe sideways shells or stars over the top of the cake. You may also swirl whipped cream with a spatula. Refrigerate the cake until ready to serve. As the cake sits, a little of the milk will exude around the bottom. The cake will keep for up to 3 days refrigerated.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
(empfohlen: A1 Sauce)(empfohlen: A1 Sauce)
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score6
Magazin