One serving contains 308 calories, 5g of protein, and 7g of fat. This recipe serves 16. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. A mixture of water, brown sugar, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
To prepare cake, coat 2 (9-inch) round cake pans with cooking spray; line bottoms of pans with wax paper. Coat wax paper with cooking spray; set aside.
Pour 2/3 cup boiling water over 6 tablespoons tea leaves in a bowl; steep 5 minutes. Strain through a fine sieve into a bowl; cool to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale
Tee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Peachie-O's Süßigkeiten
4
Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife. Sift together flour, baking soda, and salt; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
Orange-gestreiftes Fruchtgummi
5
Combine 2/3 cup cocoa and 2/3 cup boiling water, stirring with a whisk. Cool in freezer 10 minutes, and stir in brewed tea, yogurt, and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebrühter Tee
Necco Waffelbonbons
Paket Gefrorener Vanille-Torte
Reispapier
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
6
Place granulated sugar, brown sugar, and butter in a large bowl, and beat with a mixer at medium speed until well blended (about 5 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und Pistazien
Paket Milk Duds
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's Süßigkeiten
7
Add egg whites and egg, 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
8
Add flour mixture and brewed tea mixture alternately to sugar mixture, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebrühter Tee
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Zitronenschalenstreifen
9
Pour batter into prepared cake pans; sharply tap pans once on counter to remove air bubbles.
10
Bake at 350 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes on a wire rack; remove from pans. Carefully remove and discard wax paper. Cool completely on wire rack.
To prepare icing, pour 1/2 cup boiling water over 5 tablespoons tea leaves in a bowl; steep 5 minutes. Strain through a fine sieve into a bowl; cool to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangengelee-Bonbons
1 Streifen Zitronenschale
Tee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Peachie-O's Süßigkeiten
12
Place cream cheese in a large bowl, and beat with a mixer at medium speed until fluffy (about 1 minute). Sift together powdered sugar and 1/2 cup cocoa. Gradually add cocoa mixture and 2 1/2 to 3 tablespoons brewed tea to cream cheese. Beat just until smooth. (Do not overbeat or icing will be too thin.) Discard any remaining tea.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
Jetzt Und Später Süßigkeiten
Gebrühter Tee
Reispapier
Orangengelee-Bonbons
Tee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's Süßigkeiten
13
Place 1 cake layer on a plate; spread with 1/2 cup icing. Top with another cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Orangengelee-Bonbons
14
Spread remaining icing over top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Orangengelee-Bonbons
15
Sprinkle with hazelnuts. Store cake loosely covered in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)