Darjeeling-Chocolate Layer Cake

Darjeeling-Chocolate Layer Cake
One serving contains 308 calories, 5g of protein, and 7g of fat. This recipe serves 16. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. A mixture of water, brown sugar, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
To prepare cake, coat 2 (9-inch) round cake pans with cooking spray; line bottoms of pans with wax paper. Coat wax paper with cooking spray; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
3
Pour 2/3 cup boiling water over 6 tablespoons tea leaves in a bowl; steep 5 minutes. Strain through a fine sieve into a bowl; cool to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
TeeTee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife. Sift together flour, baking soda, and salt; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
5
Combine 2/3 cup cocoa and 2/3 cup boiling water, stirring with a whisk. Cool in freezer 10 minutes, and stir in brewed tea, yogurt, and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebrühter TeeGebrühter Tee
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Paket Gefrorener Vanille-TortePaket Gefrorener Vanille-Torte
ReispapierReispapier
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
6
Place granulated sugar, brown sugar, and butter in a large bowl, and beat with a mixer at medium speed until well blended (about 5 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
7
Add egg whites and egg, 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
8
Add flour mixture and brewed tea mixture alternately to sugar mixture, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebrühter TeeGebrühter Tee
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
9
Pour batter into prepared cake pans; sharply tap pans once on counter to remove air bubbles.
10
Bake at 350 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes on a wire rack; remove from pans. Carefully remove and discard wax paper. Cool completely on wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
11
To prepare icing, pour 1/2 cup boiling water over 5 tablespoons tea leaves in a bowl; steep 5 minutes. Strain through a fine sieve into a bowl; cool to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
TeeTee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
12
Place cream cheese in a large bowl, and beat with a mixer at medium speed until fluffy (about 1 minute). Sift together powdered sugar and 1/2 cup cocoa. Gradually add cocoa mixture and 2 1/2 to 3 tablespoons brewed tea to cream cheese. Beat just until smooth. (Do not overbeat or icing will be too thin.) Discard any remaining tea.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Gebrühter TeeGebrühter Tee
ReispapierReispapier
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
TeeTee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
13
Place 1 cake layer on a plate; spread with 1/2 cup icing. Top with another cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
14
Spread remaining icing over top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
15
Sprinkle with hazelnuts. Store cake loosely covered in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
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