One serving contains 308 calories, 5g of protein, and 7g of fat. This recipe serves 16. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. A mixture of water, brown sugar, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
To prepare cake, coat 2 (9-inch) round cake pans with cooking spray; line bottoms of pans with wax paper. Coat wax paper with cooking spray; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Pour 2/3 cup boiling water over 6 tablespoons tea leaves in a bowl; steep 5 minutes. Strain through a fine sieve into a bowl; cool to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Tee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Add egg whites and egg, 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
8
Add flour mixture and brewed tea mixture alternately to sugar mixture, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebrühter Tee
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
9
Pour batter into prepared cake pans; sharply tap pans once on counter to remove air bubbles.
10
Bake at 350 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes on a wire rack; remove from pans. Carefully remove and discard wax paper. Cool completely on wire rack.
To prepare icing, pour 1/2 cup boiling water over 5 tablespoons tea leaves in a bowl; steep 5 minutes. Strain through a fine sieve into a bowl; cool to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Tee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Place cream cheese in a large bowl, and beat with a mixer at medium speed until fluffy (about 1 minute). Sift together powdered sugar and 1/2 cup cocoa. Gradually add cocoa mixture and 2 1/2 to 3 tablespoons brewed tea to cream cheese. Beat just until smooth. (Do not overbeat or icing will be too thin.) Discard any remaining tea.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Gebrühter Tee
Reispapier
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung