Deep Dark Chocolate Cheesecake

Deep Dark Chocolate Cheesecake
One portion of this dish contains approximately 11g of protein, 54g of fat, and a total of 650 calories. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up scharffen berger cocoa bittersweet chocolate, eggs, whipping cream, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Butter 9-inch-diameter springform pan with 3-inch-high sides. Blend cookies in processor until finely ground; blend in sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Add melted butter and process until well blended. Press crumbs evenly onto bottom (not sides) of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Bake just until set, about 5 minutes. Cool while preparing filling. Maintain oven temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1
Stir chopped chocolate in metal bowl set over saucepan of simmering water until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Remove bowl from over water; cool chocolate until lukewarm but still pourable. Blend cream cheese, sugar, and cocoa powder in processor until smooth. Blend in eggs 1 at a time.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Mix in lukewarm chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
4
Pour filling over crust; smooth top.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
5
Bake until center is just set and just appears dry, about 1 hour. Cool 5 minutes. Run knife around sides of cake to loosen. Chill overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
1
Stir cream, 6 ounces chocolate, and sugar in heavy medium saucepan over low heat until smooth. Cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
2
Pour over center of cheesecake, spreading to within 1/2 inch of edge and filling any cracks. Chill until topping is set, about 1 hour. Do ahead: Can be made 3 days ahead. Cover with foil and keep refrigerated.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, OptionalGeröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
3
Release pan sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Transfer cheesecake to platter. Top with chocolate curls.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
5
Let stand 2 hours at room temperature before serving.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
Magazin