Double-Caramel Apple Dumplings

Double-Caramel Apple Dumplings
You can never have too many side dish recipes, so give Double-Caramel Apple Dumplings a try. Watching your figure? This vegetarian recipe has 628 calories, 8g of protein, and 36g of fat per serving. This recipe serves 4. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up golden yummy apples, egg, pecan halves, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Set aside four pecan halves; chop remaining nuts. In a bowl, mix chopped nuts with 1/4 cup caramel sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Normales WasserNormales Wasser
Jeweils Gemahlene Nelken, Ingwer Und MuskatnussJeweils Gemahlene Nelken, Ingwer Und Muskatnuss
Grüne Oliven Mit Pimientos, Etwa 16 Große OlivenGrüne Oliven Mit Pimientos, Etwa 16 Große Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
2
Peel apples; core each, creating a 1-inch-wide hollow from top to bottom.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
3
Place apples in a bowl and coat with lemon juice.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
4
On a lightly floured board, roll puff pastry into a 12-inch square.
Zutaten, die Sie benötigen
Blätterteig BlätterBlätterteig Blätter
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
5
Cut into four equal squares and center an apple upright on each. Push nut mixture equally into apple hollows.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
6
Brush egg mixture over a 1/2-inch-wide border around each pastry; reserve remaining egg. To wrap each dumpling, with floured fingers bring two opposite pastry corners up over apple and pinch tips together. Repeat with remaining two corners. Firmly pinch all tips together; pinch each seam, then fold over about 1/8 inch along the seam and pinch again, leaving no holes. Space dumplings evenly on a buttered 12- by 15-inch baking sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
(Keebler)(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
7
Bake in a 375 regular or convection oven for 20 minutes. Dip reserved pecan halves in egg mixture (save remaining egg for other uses or discard); press a nut half on top of each dumpling.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Gemahlene Nelken, Ingwer Und MuskatnussJeweils Gemahlene Nelken, Ingwer Und Muskatnuss
Frische Basilikumblätter, Gewaschen Und AbgetropftFrische Basilikumblätter, Gewaschen Und Abgetropft
(Keebler)(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
8
Bake until pastry is deep golden, 10 to 15 minutes longer in a regular oven, about 5 minutes in a convection oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
9
With a wide spatula, transfer dumplings to plates. Accompany with remaining caramel sauce and ice cream, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Normales WasserNormales Wasser
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion4
Gesundheits-Score8
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