Green Tea Layer Cake

Green Tea Layer Cake
Green Tea Layer Cake requires roughly 55 minutes from start to finish. This recipe makes 8 servings with 436 calories, 7g of protein, and 12g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up confectioners' sugar, sugar, vegetable oil, and a few other things to make it today. Patrick's Day Green Velvet Layer Cake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour 2 - 9 inch round pans. Sift together the all-purpose flour, cake flour, baking soda, salt, and green tea powder; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen MehlKuchen Mehl
MatchaMatcha
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
2
In a large bowl, beat together sugar, oil, and eggs until smooth. Stir in 1 1/2 teaspoons vanilla. Beat in the flour mixture alternately with the yogurt, mixing just until incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
3
Pour batter into prepared pans.
4
Bake in the preheated oven for 30 to 40 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. Cool on wire rack for 30 minutes before turning out of the pans.
5
To make Green Tea Frosting: Sift together confectioners' sugar and green tea powder. In a medium bowl, combine tea mixture with butter, cream cheese, vanilla and milk. Beat with an electric mixer until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
MatchaMatcha
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
GrünteeGrüntee
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
TeeTee
6
To assemble the cakes: when the cakes are completely cooled, put one layer on a flat serving plate.
7
Spread a thin layer of frosting over it.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
8
Place the other layer of cake on top, and spread frosting to cover the top and sides of cake. Dust with green tea powder if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
MatchaMatcha
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
9
Serve cold or at room temperature.
SchwierigkeitExperte
Fertig in55 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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