Orange Cream Cake III

Orange Cream Cake III
Orange Cream Cake III might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 10. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 6g of fat, and a total of 297 calories. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. A mixture of orange cake mix, orange extract, water, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful.

Anweisungen

1
Mix orange cake mix and bake in a 9x13 inch cake pan according to package directions.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, OptionalZusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, Optional
4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
2
Let cake cool and poke holes in cake 1 inch apart with a fork.
3
Mix the gelatin with the hot water and then add the cold water.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
4
Pour evenly over the cooled cake.
5
Combine the whipped topping, instant vanilla pudding, milk, vanilla and orange extracts. Beat until thoroughly mixed and thickened.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeer-Gelatine-PaketErdbeer-Gelatine-Paket
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
6
Spread evenly over the cake. Refrigerate cake for 1 hour before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin