Orange Cream Cake III

Orange Cream Cake III
Orange Cream Cake III might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 10. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 6g of fat, and a total of 297 calories. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. A mixture of orange cake mix, orange extract, water, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful.

Anweisungen

1
Mix orange cake mix and bake in a 9x13 inch cake pan according to package directions.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
3 Salzstangen3 Salzstangen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
2
Let cake cool and poke holes in cake 1 inch apart with a fork.
3
Mix the gelatin with the hot water and then add the cold water.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
4
Pour evenly over the cooled cake.
5
Combine the whipped topping, instant vanilla pudding, milk, vanilla and orange extracts. Beat until thoroughly mixed and thickened.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeer-Gelatine-PaketErdbeer-Gelatine-Paket
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
3 Salzstangen3 Salzstangen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
6
Spread evenly over the cake. Refrigerate cake for 1 hour before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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