Peanut Butter Cake VI requires about 1 hour and 30 minutes from start to finish. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 15 servings with 428 calories, 9g of protein, and 21g of fat each. A mixture of flour, baking soda, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.
Anweisungen
1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease the bottom of a 9x13 inch pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Bis 1 1/2 Tassen Bohnenmus, Gut Erhitzt, Etwas Hühnerbrühe Oder Wasser Hinzufügen, Um Eine Glatte, Streichfähige Konsistenz Zu Erhalten
2
In a large bowl, combine flour and brown sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
3
Cut in peanut butter and margarine until crumbly. Reserve 1 cup of crumb mixture. To the remaining crumb mixture, pour in milk, eggs, vanilla, baking powder and baking soda. mix well and pour into pan.