PHILADELPHIA Double-Chocolate Cheesecake requires around 5 hours and 5 minutes from start to finish. One portion of this dish contains around 7g of protein, 32g of fat, and a total of 457 calories. This recipe serves 16. If you have sugar, flour, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Heat oven to 325 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix crumbs and butter; press onto bottom of 13x9-pan lined with foil.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Beat cream cheese, sugar, flour and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
5
Add chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
6
Add eggs, 1 at a time, mixing on low after each just until blended.