This recipe makes 45 servings with 164 calories, 2g of protein, and 11g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 45 minutes. If you have eggs, butter, philadelphia cream cheese, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zubereitete Ponzu-Sauce
2
Mix cookie crumbs and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan. Melt 5 oz. white chocolate as directed on package; cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Schokolade
Geriebene Schokolade Oder Schokoladenkeksbrösel, Optional
Planters® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Weiche Löffelbiskuits (insgesamt 24 Stück), Ganz Gelassen, Aber Passend Zur Pfanne Zugeschnitten (optional)
3
Beat 3 pkg. cream cheese, 3/4 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Pfund Dünn Geschnittener Monterey Jack Käse
24 Ganze Haselnüsse, Geröstet Und Geschält
Warmer, Pürierter, Gekochter Butternusskürbis (110° Bis 115°)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add melted white chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Schokolade
5
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Karton Philadelphia Servierfertige Käsekuchenfüllung
6
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Schokolade überzogene Erdnussbutter-Knusper-Schokoriegel
7
Bake 50 to 55 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool completely. Meanwhile, melt 2 oz. semi-sweet chocolate; cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zubereitete Ponzu-Sauce
Geriebener Würziger Cheddar, Plus Etwas Mehr Für Den Belag
Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
8
Beat remaining cream cheese and sugar in large bowl until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Pfund Dünn Geschnittener Monterey Jack Käse
Warmer, Pürierter, Gekochter Butternusskürbis (110° Bis 115°)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)
9
Add melted semi-sweet chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade
10
Whisk in COOL WHIP; spread over cheesecake. Refrigerate 4 hours. Meanwhile, make chocolate curls from remaining white and semi-sweet chocolates.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade Locken
1 Tasse Chiffonade Aus Grünkohlblättern
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Teilweise Aufgetaut Und In Scheiben Geschnitten
11
Garnish cheesecake with chocolate curls before serving.