Pineapple-Coconut Layer Cake

Pineapple-Coconut Layer Cake
This recipe makes 16 servings with 311 calories, 6g of protein, and 12g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up confectioners' sugar, cornstarch, cake flour, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 2 hours and 30 minutes.

Anweisungen

1
To prepare cake: Preheat oven to 177°. Coat two 9-inch cake pans with cooking spray.Sift cake flour, whole-wheat flour, baking powder and 1/4 teaspoon salt into a medium bowl. Beat 3/4 cup sugar, honey, oil and melted butter in a large bowl with an electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen MehlKuchen Mehl
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
2
Whisk buttermilk (or milk), rum and coconut extract in a small bowl. With the mixer on low speed, alternately mix the dry ingredients and the wet ingredients into the sugar mixture, starting and ending with dry ingredients and scraping the sides of the bowl as needed, until just combined.Clean and dry the beaters. Beat 3 egg whites in a medium bowl with the electric mixer on medium-high until soft peaks form. Gently fold the whites into the batter in two additions until just combined. Divide the batter between the prepared pans, spreading to the edges.
Zutaten, die Sie benötigen
Kokosnuss-ExtraktKokosnuss-Extrakt
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
ZitrushonigZitrushonig
1
Whisk 2 egg yolks, pineapple juice, 1/4 cup sugar and cornstarch in a small saucepan. Cook over medium-low heat, whisking constantly, until thick and beginning to bubble, 3 to 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Grüne Traubenhälften8 Tassen Grüne Traubenhälften
Frischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenFrischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
2
Let cool completely.To prepare frosting & assemble cake: Beat cream cheese, confectioners sugar, extract (or rum) and a pinch of salt in a medium bowl with an electric mixer until smooth and creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Warmer, Stark Gebrühter KaffeeWarmer, Stark Gebrühter Kaffee
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
ZitrushonigZitrushonig
3
Place one cake layer, top-side down, on a cake stand or plate.
4
Spread evenly with the pineapple curd, stopping just short of the edge. Scatter 1/2 cup diced pineapple over the curd.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
5
Place the remaining layer, top-side up, on top.
6
Spread the frosting over the top and sides. Decorate the top with the remaining 1 cup pineapple and toasted coconut.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter

Zutaten

SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 30 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
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