Almond and Carrot Cake

Almond and Carrot Cake
If 88 cents per serving falls in your budget, Almond and Carrot Cake might be an outstanding dairy free and vegetarian recipe to try. One portion of this dish contains about 10g of protein, 17g of fat, and a total of 355 calories. This recipe serves 10. If you have baking powder, granulated sugar, carrots, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. Easter will be even more special with this recipe.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
2
Generously butter and flour a 10-inch springform or fluted cake pan. Toast the almonds on a rimmed baking sheet for about 8 minutes, or until lightly browned.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
12 Bis 14 Unzen Hochwertige Blaubeermarmelade12 Bis 14 Unzen Hochwertige Blaubeermarmelade
Gute BlaubeermarmeladeGute Blaubeermarmelade
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls GewünschtZum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
3
Transfer the almonds to a large plate to cool to room temperature. Reduce the oven temperature to 35
Zutaten, die Sie benötigen
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
4
In a large mixing bowl, using a fork, blend the flour with the baking powder, lemon zest and a pinch of salt. In a food processor, grind the toasted almonds with the sugar to a fine powder; do not let the nuts turn into a paste.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Gute BlaubeermarmeladeGute Blaubeermarmelade
5 Tassen Allzweckmehl, Plus Mehr Zum Ausrollen Des Teigs5 Tassen Allzweckmehl, Plus Mehr Zum Ausrollen Des Teigs
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
5
Add the almond powder to the flour mixture in the bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Gute BlaubeermarmeladeGute Blaubeermarmelade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
6
Add the carrots to the processor and whir until very finely chopped; add them to the bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
7
Add the egg yolks to the bowl and stir until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
8
In a large stainless steel bowl, beat the egg whites with a pinch of salt until they hold firm peaks. Using a rubber spatula, stir one-third of the egg whites into the carrot mixture to loosen it, then gently fold in the remaining whites until the batter is just blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
9
Scrape the batter into the prepared pan and bake for 30 minutes, or until the cake is just set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
Ungewürzte Füllwürfel Oder Trockene BrotwürfelUngewürzte Füllwürfel Oder Trockene Brotwürfel
10
Transfer the cake to a rack and let it cool slightly in the pan. Unmold the cake onto a serving dish. Just before serving, sift confectioners' sugar over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ungewürzte Füllwürfel Oder Trockene BrotwürfelUngewürzte Füllwürfel Oder Trockene Brotwürfel
11
Serve warm or at room temperature.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score11
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