Almond and Carrot Cake

Almond and Carrot Cake
If 88 cents per serving falls in your budget, Almond and Carrot Cake might be an outstanding dairy free and vegetarian recipe to try. One portion of this dish contains about 10g of protein, 17g of fat, and a total of 355 calories. This recipe serves 10. If you have baking powder, granulated sugar, carrots, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. Easter will be even more special with this recipe.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zubereitete Ponzu-SauceZubereitete Ponzu-Sauce
2
Generously butter and flour a 10-inch springform or fluted cake pan. Toast the almonds on a rimmed baking sheet for about 8 minutes, or until lightly browned.
Zutaten, die Sie benötigen
( 23)( 23)
Planters® PekannüssePlanters® Pekannüsse
1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls GewünschtZum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Karton Cranberry-OrangensauceKarton Cranberry-Orangensauce
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
3
Transfer the almonds to a large plate to cool to room temperature. Reduce the oven temperature to 35
Zutaten, die Sie benötigen
( 23)( 23)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zubereitete Ponzu-SauceZubereitete Ponzu-Sauce
4
In a large mixing bowl, using a fork, blend the flour with the baking powder, lemon zest and a pinch of salt. In a food processor, grind the toasted almonds with the sugar to a fine powder; do not let the nuts turn into a paste.
Zutaten, die Sie benötigen
Kristallzucker, Plus Mehr, Je Nach BedarfKristallzucker, Plus Mehr, Je Nach Bedarf
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
( 23)( 23)
1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl
Warmer, Pürierter, Gekochter Butternusskürbis (110° Bis 115°)Warmer, Pürierter, Gekochter Butternusskürbis (110° Bis 115°)
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
2 Esslöffel Wasser, Plus Mehr Nach Bedarf2 Esslöffel Wasser, Plus Mehr Nach Bedarf
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Unze Frisch Geriebener Parmesan1/2 Unze Frisch Geriebener Parmesan
1/2 Tasse Geriebener Würziger Cheddar, Plus Etwas Mehr Für Den Belag1/2 Tasse Geriebener Würziger Cheddar, Plus Etwas Mehr Für Den Belag
5
Add the almond powder to the flour mixture in the bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
( 23)( 23)
1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)
6
Add the carrots to the processor and whir until very finely chopped; add them to the bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Mittelgroße Gurke, Geschält, Entkernt Und In Streifen Geschnitten1/2 Mittelgroße Gurke, Geschält, Entkernt Und In Streifen Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)
7
Add the egg yolks to the bowl and stir until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Sorten Von PilzenSorten Von Pilzen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)
8
In a large stainless steel bowl, beat the egg whites with a pinch of salt until they hold firm peaks. Using a rubber spatula, stir one-third of the egg whites into the carrot mixture to loosen it, then gently fold in the remaining whites until the batter is just blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker, Schokoraspeln Und Kaffeebohnen, OptionalPuderzucker, Schokoraspeln Und Kaffeebohnen, Optional
1/2 Mittelgroße Gurke, Geschält, Entkernt Und In Streifen Geschnitten1/2 Mittelgroße Gurke, Geschält, Entkernt Und In Streifen Geschnitten
2 Esslöffel Wasser, Plus Mehr Nach Bedarf2 Esslöffel Wasser, Plus Mehr Nach Bedarf
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Rote Zwiebel, Geschält Und 2,5 Cm Gewürfelt1 Rote Zwiebel, Geschält Und 2,5 Cm Gewürfelt
Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)
9
Scrape the batter into the prepared pan and bake for 30 minutes, or until the cake is just set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zubereitete Ponzu-SauceZubereitete Ponzu-Sauce
Fein Gehackte PLANTERS® PekannüsseFein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
10
Transfer the cake to a rack and let it cool slightly in the pan. Unmold the cake onto a serving dish. Just before serving, sift confectioners' sugar over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Englische Toffeestückchen Aus Milchschokolade, GeteiltEnglische Toffeestückchen Aus Milchschokolade, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Fein Gehackte PLANTERS® PekannüsseFein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
11
Serve warm or at room temperature.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score11
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