For 40 cents per serving, this recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 24 servings with 216 calories, 3g of protein, and 10g of fat each. If you have eggs, brown sugar, oil, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours and 5 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 149°. Reserve 1 cup dry cake mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Gehackte Orangenbonbonscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Mix remaining cake mix with 1 egg, oil and 1/3 cup sugar with mixer. (
Zutaten, die Sie benötigen
Gehackte Orangenbonbonscheiben
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
3
Mixture will be crumbly.) Press onto bottom and 1 inch up sides of greased 13x9-inch baking pan; top with bananas.
Zutaten, die Sie benötigen
(Blockkarton)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
4
Beat cream cheese and remaining sugar with mixer.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
5
Add reserved cake mix, remaining eggs and lemon juice; beat 1 min. Blend in milk. (Batter will be very thin.)
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Gehackte Orangenbonbonscheiben
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
6
Pour into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
7
Bake 45 to 50 to min. or until center is almost set. Cool. Refrigerate 4 hours. Top with COOL WHIP. Refrigerate leftovers.