For 40 cents per serving, this recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 24 servings with 216 calories, 3g of protein, and 10g of fat each. If you have eggs, brown sugar, oil, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours and 5 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 149°. Reserve 1 cup dry cake mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix remaining cake mix with 1 egg, oil and 1/3 cup sugar with mixer. (
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zitronensaft, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
3
Mixture will be crumbly.) Press onto bottom and 1 inch up sides of greased 13x9-inch baking pan; top with bananas.
Zutaten, die Sie benötigen
(Blockkarton)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
4
Beat cream cheese and remaining sugar with mixer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
5
Add reserved cake mix, remaining eggs and lemon juice; beat 1 min. Blend in milk. (Batter will be very thin.)