Bourbon-Chocolate Cake With Praline Frosting

Bourbon-Chocolate Cake With Praline Frosting
Bourbon-Chocolate Cake With Praline Frosting might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 17g of fat, and From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 3 minutes. Head to the store and pick up baking soda, bourbon glaze, flour, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Grease bottoms of 3 (8-inch) round cake pans; line with wax paper. Grease and flour wax paper and sides of pans; set pans aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
2
Cook first 3 ingredients in a saucepan over low heat, stirring constantly, 3 to 5 minutes or until butter melts and mixture is smooth; remove from heat, and let cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
3
Beat buttermilk and next 3 ingredients at medium speed with an electric mixer until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add butter mixture to buttermilk mixture, beating until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
5
Combine sugar, flour, and salt; gradually add to buttermilk mixture, beating until blended. (Batter will be thin.)
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
(große Röhre)(große Röhre)
6
Pour batter evenly into prepared pans.
7
Bake at 350 for 25 to 28 minutes or until a wooden pick inserted into centers comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
8
Remove from pans, and cool completely on wire racks. (Cake layers will appear thin.)
9
Spread about 1/2 cup Chocolate Ganache between each cake layer; spread remaining Chocolate Ganache on sides of cake. (Do not frost top of cake.) Chill cake 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
10
Pour warm Praline Frosting slowly over top of cake, spreading to edges. (Cover and let stand up to 24 hours, if desired.)
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
PralinePraline
11
Pierce about 25 holes in top of cake using a wooden or metal skewer.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
MetallspießeMetallspieße
12
Pour warm Bourbon Glaze over cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 3 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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