Caramel Layer Cake

Caramel Layer Cake
Caramel Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 16. One serving contains 283 calories, 5g of protein, and 10g of fat. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. A mixture of salt, baking soda, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
2
To prepare cake, coat 2 (8-inch) round cake pans with cooking spray; line bottoms of pans with wax paper. Lightly coat wax paper with cooking spray; dust pans with 1 tablespoon flour. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten GeschnittenTomate, In Acht Spalten Geschnitten
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
3
Place 1 cup light brown sugar and 7 tablespoons butter in a large mixing bowl; beat with a mixer at medium speed 3 minutes or until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Hellbrauner ZuckerHellbrauner Zucker
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
4
Add egg substitute to sugar mixture; beat well. Lightly spoon 2 cups flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Fettreduzierte Saure Sahne, GeteiltTassen Fettreduzierte Saure Sahne, Geteilt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
5
Combine flour, baking powder, baking soda, and 1/4 teaspoon salt, stirring well with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
6
Add flour mixture to sugar mixture alternately with 1 cup milk, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
7
Spoon batter into prepared pans. Sharply tap pans once on counter to remove air bubbles.
8
Bake at 350 for 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes on a wire rack; remove from pans.
9
Remove wax paper; discard. Cool cakes completely on wire rack.
10
To prepare frosting, combine 1/2 cup dark brown sugar and remaining ingredients in a medium, heavy saucepan over medium heat; bring to a boil. Cook 2 minutes or until mixture is thick, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
11
Place 1 cake layer on a plate; spread with 1/3 cup frosting. Top with remaining cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
12
Spread remaining frosting over top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
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