Carrot Cake with Cream Cheese-Lemon Zest Frosting

Carrot Cake with Cream Cheese-Lemon Zest Frosting
This recipe serves 6. If $1.31 per serving falls in your budget, Carrot Cake with Cream Cheese-Lemon Zest Frosting might be a great dairy free and vegetarian recipe to try. One serving contains 910 calories, 11g of protein, and 44g of fat. Easter will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. Head to the store and pick up nutmeg, pastry flour, farm-fresh carrots, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 177°. Butter and flour two 8-inchround cake pans and line the bottoms with parchment paper (to ensure that the cake will not stick), or place liners in 2 muffin pans for 24 cupcakes. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Espressobohnen Mit Dunkler SchokoladenüberzugEspressobohnen Mit Dunkler Schokoladenüberzug
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Place the dried coconut in a cup of warm water to soften and set itaside for 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrocknete KokosnussGetrocknete Kokosnuss
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
3
Place the carrots in a food processor and pulse on and off for1 minute. Then add the pineapple and pulse until the carrots are cutinto very small pieces and the pineapple is pureed, 1 to 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
(Kubanische Gewürzmischung)(Kubanische Gewürzmischung)
1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(wie Marie Biscuits)(wie Marie Biscuits)
4
In a large bowl, sift together the dry ingredients.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
5
Add the brownsugar and use a whisk to break up any lumps.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
6
Drain the coconut and place it in a medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
7
Add the oil,vanilla extract, eggs, and carrot-pineapple mixture, and whisk tocombine.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Hochwertige Ungesüßte Schokolade, Grob Gehackt6 Unzen Hochwertige Ungesüßte Schokolade, Grob Gehackt
(Kubanische Gewürzmischung)(Kubanische Gewürzmischung)
1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren
(Keebler)(Keebler)
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
8
Add the wet ingredients into the dry, mixing with a rubber spatulato incorporate but not overmix. When the batter is almost mixed,stir in the additions, if using.
9
Pour the batter into the preparedpans.
10
Bake for 55 minutes, or until the tops are a very golden brown and atester inserted in the center comes out clean. (It may look as if thecake is too well done, but it takes a while to bake because it's sodense.) For cupcakes, the baking time is 35 to 40 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
11
Let the cakes cool in the pans for 10 minutes. Then invert themonto a wire rack and let them cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und HalbiertOrangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
12
Fill and frost the cake with the Cream Cheese-Lemon Zest Frosting (for added oomph, add 1/2 tablespoon minced fresh ginger to the frosting).
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
Frischer IngwerFrischer Ingwer
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
13
to decorate
14
Fill and frost the cake with cream cheese frosting and let chill. Tint 1/2 cup frosting lemon yellow, and use the 10 tip to pipe 5 dots in a circle to create simple buttercup flowers. Then combine any remainingyellow frosting with some additional cream cheese frosting andtint it leaf green. I use tip #67, which pipes small fern stems. Pipe thecenter stamen with cream cheese frosting and chill to set.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Schalen Von ZitroneSchalen Von Zitrone
15
Reprinted with permission from Organic and Chic by Sarah Magid, (C) 2009 William Morrow
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score14
Magazin