Need From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. A mixture of mayonnaise, lump crabmeat, canolan oil, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.
Anweisungen
1
Heat butter in a large skillet over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
2
Add leek, celery, and onion, and cook, stirring often, until soft and golden, about 10 minutes; set aside to cool.In a large bowl, gently fold together crab, mayonnaise, parsley, cayenne, salt, pepper, and onion mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Englische Gurke, Geschält, Entkernt Und In Dünne Scheiben Geschnitten
Olivenöl Plus 3 Bis 4 Esslöffel
Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe (oder Mehr Nach Bedarf)
Bund Sellerie, In Scheiben Geschnitten (ca.
8 (U-12) Garnelen
20 Dünne Scheiben Zucchini
Krabbe
(und Nur Portionen)
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
3
Add 1 cup bread crumbs and stir just until combined. Shape crab mixture into 12 (3-inch) patties, using about 1/3 cup of the mixture for each.
Transfer to a sheet tray.Put flour, eggs, and remaining 1 1/2 cups bread crumbs into 3 separate wide, shallow dishes. Working with 1 patty at a time, dredge in flour, then egg, then bread crumbs, shaking off excess each time. Dredge once more in egg, then bread crumbs.
Heat oil in a large, deep skillet over medium heat until very hot but not smoking, about 2 minutes. Arrange 6 patties in skillet and cook, flipping once, until deep golden brown and hot throughout, 6 to 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
6
Transfer to a paper-towel-lined plate and set aside. Repeat with remaining patties.To make spicy mayo: In a small bowl, stir together all ingredients until combined.Meanwhile, working in 2 batches, melt 1 tablespoon butter in a large skillet over medium-high heat. Brown cut sides of 6 rolls until toasted and golden, 1 to 2 minutes; transfer to a plate and repeat with remaining butter and rolls.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Weiße Perlendragees
1 Englische Gurke, Geschält, Entkernt Und In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
7
Spread a bit of spicy mayo, to taste, on each bun, then top with lettuce and crab cakes.
Chardonnay, Muscadet, and Riesling are great choices for Shellfish. Buttery chardonnay is great for scallops, shrimp, crab, and lobster, while muscadet is a classic pick for mussels, oysters, and clams. If you've got some spice in your shellfish, a semi-dry riesling can balance out the heat. The Trentadue La Storia Chardonnay with a 4.3 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 20 dollars per bottle.