Delicious Whole Wheat Fruitcake Cookies requires approximately 35 minutes from start to finish. This recipe makes 12 servings with 277 calories, 4g of protein, and 5g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. It works well as a very reasonably priced dessert. Head to the store and pick up fruit, flour, dates, and a few other things to make it today. It is perfect for Christmas. It is a good option if you're following a vegetarian diet.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease one 5x9 inch loaf pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In a saucepan over medium heat, cook together the sugar, water, raisins, butter and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Remove from heat and allow to cool.
4
Sift together the flour, soda, ginger and cinnamon. Stir into the cooled cooked mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Steakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormick
5
Add the chopped dates, mixed peels, nuts and dried fruit.
Zutaten, die Sie benötigen
Trockenobst
Reisedaten
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
6
Pour into loaf pan and bake for 1 hour or drop by the teaspoon on a cookie sheet and bake for 15 minutes.