Fresh Apple Spice Cake

Fresh Apple Spice Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Fresh Apple Spice Cake From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet. If you like this recipe, you might also like recipes such as Sweet Potato Spice Cake With Fresh Ginger & Pecan Streusel Topping, Apple Spice Cake, and Apple Spice Cake.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour one 10 inch tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
2
Place apples, water and 2 tablespoons of the sugar in a saucepan. Cook, covered, over medium heat until tender. Approximately 5 to 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
3
Remove apple mixture from heat and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
4
In a large bowl cream the butter with the remaining 2-1/2 cups white sugar. Beat in the eggs, then the apple mixture (including the liquid).
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach WunschRed Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
(Keebler)(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
5
Stir the all-purpose flour, wheat flour, baking soda, salt, ground cinnamon, ground nutmeg and ground cloves together. Beat the flour mixture into the apple mixture until just thoroughly moistened. Stir in the raisins. Turn the batter into the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 3,4-Unzen-Schachtel Instant-Bananen-Pudding-Mischung1 3,4-Unzen-Schachtel Instant-Bananen-Pudding-Mischung
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
Gemahlene NelkeGemahlene Nelke
1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
(große Röhre)(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
6
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 1 hour and 30 minutes or until cake tests done.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
7
Let cake cool and rack. Makes about 20 to 24 servings.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score6
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