Gooey Chocolate Pudding Cake

Gooey Chocolate Pudding Cake
Gooey Chocolate Pudding Cake might be a good recipe to expand your dessert collection. One portion of this dish contains around 5g of protein, 15g of fat, and a total of 429 calories. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 9. If you have cocoa powder, brown sugar, granulated sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 5 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Gooey Chocolate Pudding Cake, Gooey Chocolate Pudding Cake, and Slow-Cooker Gooey Chocolate Pudding Cake.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1
Whisk together the sugar, flour, cocoa, baking powder and salt in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Whisk in the milk, butter and vanilla. Stir together until smooth with a wooden spoon or spatula.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
3
Pour the batter into an ungreased 9-inch square baking pan. Use an offset spatula to level into pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Offset-SpatelOffset-Spatel
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
1
Whisk together the sugars and cocoa and sprinkle it evenly over the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
2
Pour the hot water over the top, resist the temptation to stir it into the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
3
Bake about 30 minutes, you want the center to bubble and look almost set, almost like an undercooked brownie. Take out of the oven and let stand 15 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
4
Serve in dessert dishes, spooning sauce from bottom of pan over top.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Serve with mint chocolate chip ice cream, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 5 m.
Portion9
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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