Ice Cream Bombe Cake

Ice Cream Bombe Cake
Ice Cream Bombe Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 5 servings with 1793 calories, 28g of protein, and 146g of fat each. This recipe covers 40% of your daily requirements of vitamins and minerals. Summer will be even more special with this recipe. A mixture of heavy cream, milk, egg yolks, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes around 10 minutes.

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are great choices for Ice Cream. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. One wine you could try is NV Johnson Estate Cream Sherry. It has 5 out of 5 stars and a bottle costs about 19 dollars.
NV Johnson Estate Creme Sherry
NV Johnson Estate Creme Sherry
Sehr aromatisch mit Noten von Haselnuss, Vanille und einem Hauch Eiche, gefolgt von süßen Rosinen und einem Hauch Hefe. Sauberen Abgang. Gut jetzt, aber diejenigen belohnen lassen es altern"". Ein beliebtes präprandiales Getränk. Betrachten Sie es mit Nüssen vor dem Abendessen als Aperitif oder nach dem Abendessen mit Dessert, insbesondere Pralinen und Desserts auf Fruchtbasis. Auch wunderbar an kalten Nachmittagen, serviert mit Biscotti zum Eintauchen in "italienischen Stil". "
SchwierigkeitEinfach
Fertig in10 m.
Portion5
Gesundheits-Score28
AnlässeSommer
Magazin