Lemon Meringue Cheesecake

Lemon Meringue Cheesecake
If 93 cents per serving falls in your budget, Lemon Meringue Cheesecake might be a tremendous vegetarian recipe to try. One portion of this dish contains roughly 6g of protein, 29g of fat, and a total of 363 calories. This recipe serves 16. Head to the store and pick up sugar, lemons, philadelphia cream cheese, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 6 hours and 45 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Mix crumbs, butter and 2 Tbsp. sugar; press onto bottom of 9-inch springform pan. Grate zest from 1 lemon, then squeeze 1/2 cup juice from all lemons. Separate 3 eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
3
Beat cream cheese and 1 cup of the remaining sugar in large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Add sour cream and lemon juice; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Einfetten Des EinsatzesZum Einfetten Des Einsatzes
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
5
Add 1 whole egg and 3 yolks, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended. Stir in zest.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
6
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
7
Bake 1 hour 10 min. or until center is set; remove from oven. Increase oven temperature to 204°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
8
Beat egg whites and cream of tartar in small bowl with mixer on high speed until foamy. Gradually add remaining sugar, beating until stiff peaks form; spoon onto cheesecake.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiweiß (ca. 9)Eiweiß (ca. 9)
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
9
Spread to completely cover top.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
10
Bake 8 to 10 min. or until golden brown. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate 4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
SchwierigkeitExperte
Fertig in6 hrs, 45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
Magazin