Lemonade Cheesecake

Lemonade Cheesecake
One portion of this dish contains around 2g of protein, 9g of fat, and a total of 134 calories. This recipe serves 15. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have crystal lemonade flavor drink mix, cool whip free whipped topping, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 15 minutes.

Anweisungen

1
Beat cream cheese and drink mix in large bowl with mixer until blended. Gradually beat in milk.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
1 Teelöffel Salz, Zum Einreiben Des Glasrandes1 Teelöffel Salz, Zum Einreiben Des Glasrandes
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Whisk in COOL WHIP; spoon into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
3
Refrigerate 4 hours or until firm.
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 15 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin