Milk-Chocolate-Frosted Layer Cake

Milk-Chocolate-Frosted Layer Cake
Milk-Chocolate-Frosted Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 8. One serving contains 822 calories, 12g of protein, and 50g of fat. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have butter, milk chocolate, heavy cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 32
2
Butter and flour two 9-inch-square cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
3
In a medium bowl, whisk the cake flour, cocoa and baking powder. In a medium saucepan, melt the butter in the milk over low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
In Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene PfirsicheIn Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene Pfirsiche
Kuchen MehlKuchen Mehl
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
4
Transfer to a large bowl and let cool slightly.
5
Whisk in the egg yolks and 1/2 cup of the sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Sorten Von PilzenSorten Von Pilzen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
6
Add the dry ingredients and whisk until smooth.
7
In a clean bowl, beat the egg whites with the salt until soft peaks form. Gradually add the remaining 1/2 cup sugar and beat at medium-high speed until the whites are stiff and glossy. Fold the beaten whites into the batter until no streaks remain. Divide the batter between the pans and bake for 25 minutes, until the cakes are springy and a toothpick inserted in the centers comes out clean.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, OptionalAufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
(große Röhre)(große Röhre)
8
Transfer the cakes to a rack and let cool completely.
9
Meanwhile, in a medium saucepan, bring the cream to a simmer.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
10
Put the chocolate in a heatproof bowl and pour the hot cream on top.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
11
Let stand for 3 minutes, then whisk until smooth.
12
Let the frosting stand at room temperature, stirring occasionally, until thick enough to spread, about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
13
Turn the cakes out of the pans and put one layer on a plate. Top with 1 cup of the frosting, spreading it to the edge. Top with the second layer and spread the remaining frosting over the top and sides.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
14
Let the cake stand at room temperature for about 30 minutes before cutting into squares.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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