Pear and Apple Coffee Cake with Walnut Topping might be just the morn meal you are searching for. This gluten free, primal, and vegetarian recipe serves 10. One serving contains 314 calories, 6g of protein, and 22g of fat. If you have baking soda, coconut milk, coconut oil, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 15 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Wrap the bottom of a springform pan in aluminum foil and grease entire pan with coconut oil.
Zutaten, die Sie benötigen
Kokosnussöl
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Stir walnuts, 3 tablespoons honey, and cinnamon together in a bowl.
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
3
Pour 2 tablespoons coconut flour in a bowl; cut 1/4 cup cold unsalted butter into flour until mixture resembles coarse crumbs. Stir walnut mixture into butter mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Bake in the preheated oven until a toothpick inserted in the center of the cake comes out clean, 50 to 55 minutes. Cool for 10 minutes before running a butter knife around the edge of the cake and loosening the springform. Cool for 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional