Pecan Pie Cake III

Pecan Pie Cake III
Pecan Pie Cake III might be just the Southern recipe you are searching for. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 10g of protein, 35g of fat, and a total of 825 calories. This recipe serves 8. It will be a hit at your Thanksgiving event. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 30 minutes. A mixture of sugar, cornstarch, egg yolks, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Generously butter 3 (9 inch) pans. Divide 2 cups chopped pecans evenly between the pans. Shake to coat bottoms and sides of pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan StückePecan Stücke
6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Grober Roter ZuckerGrober Roter Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
2
In a large bowl, cream together 1/2 cup butter, shortening and 2 cups sugar until light and fluffy. Beat in the yolks one at a time, then stir in 1 teaspoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Tasse Halbsüße Schokostückchen Oder RosinenTasse Halbsüße Schokostückchen Oder Rosinen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Zubereiteter Engelskuchen, Zweimal Horizontal GeteiltZubereiteter Engelskuchen, Zweimal Horizontal Geteilt
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wilde Veilchen (mit Stielen), GewaschenWilde Veilchen (mit Stielen), Gewaschen
3
Combine the flour and baking soda and beat into creamed mixture alternately with the buttermilk. Stir in 1 cup chopped pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan StückePecan Stücke
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
1 1/2 Tassen Gefrorene Erbsen, Mais, Zwiebeln, Rote Paprika Und Schwarze Bohnenmischung1 1/2 Tassen Gefrorene Erbsen, Mais, Zwiebeln, Rote Paprika Und Schwarze Bohnenmischung
4
In a large glass or metal mixing bowl, beat egg whites until stiff peaks form. Fold 1/3 of the whites into the batter, then quickly fold in remaining whites until no streaks remain. Divide batter equally into prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
VeilchenVeilchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
5
Bake in the preheated oven for 25 to 30 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes. Invert layers onto wire racks lined with wax paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
6
Brush tops and sides of cake layers with 2/3 cup corn syrup, and cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
7
Make the Filling: In a large saucepan, combine 1/2 cup brown sugar and cornstarch. Stir in 4 egg yolks, half-and-half, 3/4 cup corn syrup and salt. Bring mixture to a boil over medium heat. Continue boiling, whisking constantly for 1 minute, or until thickened.
Zutaten, die Sie benötigen
32 Oreo-Kekse, Grob Gehackt32 Oreo-Kekse, Grob Gehackt
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Tafel Halbsüße SchokoladeTafel Halbsüße Schokolade
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Esslöffel Pareve-Margarine, Geschmolzen2 Esslöffel Pareve-Margarine, Geschmolzen
8
Remove from heat.
9
Whisk in butter and vanilla. Chill.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
1
Place first layer on serving plate, pecan side up.
Zutaten, die Sie benötigen
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
2
Spread with half of the filling.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
3
Place second layer, pecan side up, on filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
4
Spread with remaining filling. Top with remaining cake layer, pecan side up.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss

Empfohlener Wein: Riesling, Sekt, Zinfandel

Southern can be paired with Riesling, Sparkling Wine, and Zinfandel. In general, there are a few rules that will help you pair wine with southern food. Food-friendly riesling or sparkling white wine will work with many fried foods, while zinfandel is great with barbecued fare. The Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling with a 4.8 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 23 dollars per bottle.
Domaine Leseurre Trocken Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Trocken Cuvee Classique Riesling
Der Rieslingsaft von Domaine Leseurre wird zu 100% in Edelstahltanks vergoren. Auf der Hefe wird der Wein 11 Monate lang einmal im Monat von Hand gerührt (bâtonnage sur lies). Dieser Prozess entwickelt eine zusätzliche Komplexität von Aromen und Aromen. Dieser trockene Riesling duftet nach Zitrusblüten und Zitronenschale, am Gaumen geschichtet mit einem Hauch von Birne. Dieser Riesling passt gut zu Forellenamandine, rohen Austern und ist ein schöner Aperitif.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion8
Gesundheits-Score4
Magazin