PHILADELPHIA Pumpkin Swirl Cheesecake

PHILADELPHIA Pumpkin Swirl Cheesecake
PHILADELPHIA Pumpkin Swirl Cheesecake is a gluten free, fodmap friendly, and vegetarian recipe with 12 servings. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 343 calories, 6g of protein, and 28g of fat. If you have vanilla, pumpkin, philadelphia brick cream cheese, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 5 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Philadelphia Pumpkin Swirl Cheesecake From Philadelphia Cream C, PHILADELPHIA Chocolate-Vanilla Swirl Cheesecake, and PHILADELPHIA 3-STEP Raspberry-Swirl Cheesecake.

Anweisungen

1
Heat oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Combine cookie crumbs, pecans and butter. Press onto bottom of 9 inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat cream cheese, 1/2 cup of the sugar and vanilla with electric mixer until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add eggs, one at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
5
Remove 1 cup plain batter; place in small bowl. Stir remaining 1/4 cup sugar, pumpkin and spices into remaining batter. Spoon pumpkin batter into crust; top with spoonfuls of reserved plain batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Cut through batters with knife several times for marble effect.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
7
Bake 45 minutes or until centre is almost set. Cool completely. Refrigerate 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
8
Cut into 12 slices. Store leftover cheesecake in refrigerator.
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 5 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
Magazin