PHILADELPHIA Pumpkin Swirl Cheesecake

PHILADELPHIA Pumpkin Swirl Cheesecake
PHILADELPHIA Pumpkin Swirl Cheesecake is a gluten free, fodmap friendly, and vegetarian recipe with 12 servings. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 343 calories, 6g of protein, and 28g of fat. If you have vanilla, pumpkin, philadelphia brick cream cheese, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 5 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Philadelphia Pumpkin Swirl Cheesecake From Philadelphia Cream C, PHILADELPHIA Chocolate-Vanilla Swirl Cheesecake, and PHILADELPHIA 3-STEP Raspberry-Swirl Cheesecake.

Anweisungen

1
Heat oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Combine cookie crumbs, pecans and butter. Press onto bottom of 9 inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat cream cheese, 1/2 cup of the sugar and vanilla with electric mixer until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add eggs, one at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
5
Remove 1 cup plain batter; place in small bowl. Stir remaining 1/4 cup sugar, pumpkin and spices into remaining batter. Spoon pumpkin batter into crust; top with spoonfuls of reserved plain batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Cut through batters with knife several times for marble effect.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
7
Bake 45 minutes or until centre is almost set. Cool completely. Refrigerate 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Cut into 12 slices. Store leftover cheesecake in refrigerator.
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 5 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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