Pumpkin Cupcakes with Maple Icing

Pumpkin Cupcakes with Maple Icing
Pumpkin Cupcakes with Maple Icing might be just the American recipe you are searching for. This recipe covers 1% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. Watching your figure? This gluten free, fodmap friendly, and vegan recipe has 221 calories, 0g of protein, and 1g of fat per serving. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 F. Line a 12-muffin pan with cupcake liners.In a large mixing bowl, whisk together the dry ingredients: sorghum flour, light brown sugar, tapioca starch, white cane sugar, almond flour, xanthan gum, baking powder, baking soda, ginger, cinnamon, sea salt, and nutmeg.
Zutaten, die Sie benötigen
Hellbrauner ZuckerHellbrauner Zucker
Xanthan GumXanthan Gum
Sorghum-MehlSorghum-Mehl
Bäcker Oder Ultrafeiner ZuckerBäcker Oder Ultrafeiner Zucker
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach WunschRed Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Kann Diät-CremesodaKann Diät-Cremesoda
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach GeschmackFrisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Dreifarbige KrautsalatmischungDreifarbige Krautsalatmischung
1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Manchego-Käse, Ein Paar HandvollGeriebener Manchego-Käse, Ein Paar Handvoll
Wie Käse Für TacosWie Käse Für Tacos
Polenta KochenPolenta Kochen
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Add in the coconut oil by pieces, cutting in with a pastry cutter or your mixer's whisk/whip attachment, until the mixture is sandy.
Zutaten, die Sie benötigen
KokosnussölKokosnussöl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Allzweckmehl Und Bei Bedarf Etwas MehrAllzweckmehl Und Bei Bedarf Etwas Mehr
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
3
Add in the pumpkin, eggs, and vanilla, and beat on medium high for 1-2 minutes until the cake batter is smooth and stretchy. Spoon the cake batter into the 12 cupcake liners and smooth out the tops.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
(Originalgeschmack)(Originalgeschmack)
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
(Keebler)(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Manchego-Käse, Ein Paar HandvollGeriebener Manchego-Käse, Ein Paar Handvoll
4
Bake in the center of a pre-heated oven for 22 to 25 minutes or so, until the tops are firm but springy. Ovens vary widely, so watch these babies and check with a cake tester if you need to. Cool in the pan only briefly, until the cupcakes are cool enough to handle. Then remove them from the baking pan and cool on a wire rack for one hour before frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und HalbiertOrangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score0
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