Black and White Angel Food Cake takes around 45 minutes from beginning to end. One serving contains 214 calories, 5g of protein, and 1g of fat. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. Not Head to the store and pick up cream cheese, salt, egg whites, and a few other things to make it today. Mother's Day will be even more special with this recipe.
Anweisungen
1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
To prepare cake, lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom Truthahn
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
3
Combine flour and 3/4 cup granulated sugar, stirring with a whisk; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Place cream of tartar, salt, and egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme Von Zahnstein
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
5
Add remaining 3/4 cup granulated sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Beat in juice and 1/2 teaspoon vanilla. Sift flour mixture over egg white mixture, 1/4 cup at a time; fold in after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Weiße Zuckerglasur, Optional
Lorann Professional Kitchen®
Hochwertiger Tequila (empfohlen: 100 Prozent Agave)
6
Spoon half of batter into an ungreased 10-inch tube pan, spreading evenly. Break air pockets by cutting through batter with a knife. Sift 2 tablespoons cocoa over remaining batter; fold in. Spoon cocoa batter evenly over top of vanilla batter; break air pockets by cutting through cocoa layer with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Zuckerglasur, Optional
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
7
Bake at 325 for 55 minutes or until cake springs back when lightly touched. Invert pan; cool completely. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto a plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
8
To prepare glaze, place powdered sugar, cream cheese, milk, and 1 teaspoon vanilla in a medium bowl; beat with a mixer at medium speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
Weiße Zuckerglasur, Optional
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
9
Drizzle half of glaze over cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
10
Add 3/4 teaspoon cocoa to remaining glaze; stir well to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
11
Drizzle cocoa glaze over cake. Refrigerate 5 minutes or until glaze is set.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
12
Garnish with strawberries, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional