Caramel Peanut Fudge

Caramel Peanut Fudge
Caramel Peanut Fudge requires roughly 2 hours and 20 minutes from start to finish. One serving contains 66 calories, 1g of protein, and 3g of fat. This recipe covers 1% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 96. A mixture of marshmallow creme, evaporated milk, peanuts, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It is a good option if you're following a gluten free diet.

Anweisungen

1
Lightly grease a 9x13 inch dish.
1
Combine 1 cup milk chocolate chips, 1/4 cup butterscotch chips and 1/4 cup creamy peanut butter in a small saucepan over low heat. Cook and stir until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Cremige ErdnussbutterCremige Erdnussbutter
Milch Schokolade-chipsMilch Schokolade-chips
Butterscotch-chipsButterscotch-chips
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
2
Spread evenly in prepared pan. Refrigerate until set.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
3
For the filling: In a heavy saucepan over medium-high heat, melt butter. Stir in sugar and evaporated milk. Bring to a boil, and let boil 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Kokosraspeln6 Unzen Kokosraspeln
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
4
Remove from heat and stir in marshmallow creme, 1/4 cup peanut butter and vanilla. Fold in peanuts.
Zutaten, die Sie benötigen
(jeweils Schokoriegel Aus Vollmilchschokolade), In Kleine Stücke Gebrochen(jeweils Schokoriegel Aus Vollmilchschokolade), In Kleine Stücke Gebrochen
Rote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
Blanchierter KnoblauchBlanchierter Knoblauch
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
5
Spread over bottom layer, return to refrigerator until set.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
1
Combine caramels and cream in a medium saucepan over low heat. Cook and stir until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Sugar Smacks Müsli8 Tassen Sugar Smacks Müsli
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
2
Spread over filling. Chill until set.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
3
For the top layer: In a small saucepan over low heat, combine 1 cup milk chocolate chips, 1/4 cup butterscotch chips, and 1/4 cup peanut butter. Cook and stir until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milch Schokolade-chipsMilch Schokolade-chips
Butterscotch-chipsButterscotch-chips
Rote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
4
Spread over caramel layer. Chill 1 hour before cutting into 1 inch squares.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 20 m.
Portion96
Gesundheits-Score0
Magazin