Chai-Spiced Cheesecake with Ginger Crust

Chai-Spiced Cheesecake with Ginger Crust
If $1.6 per serving falls in your budget, Chai-Spiced Cheesecake with Ginger Crust might be a tremendous vegetarian recipe to try. One portion of this dish contains about 11g of protein, 54g of fat, and a total of 618 calories. This recipe serves 12. Head to the store and pick up ground allspice, cream cheese, ground ginger, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Spray 9-inch-diameter springform pan with 3-inch-high sides with nonstick spray. Sift flour, ginger, and salt into medium bowl. Using electric mixer, beat butter and sugar in another medium bowl until blended. Beat in egg yolk, then flour mixture. Stir in crystallized ginger. Gather dough into ball; flatten into disk.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Roll out on floured surface to 9-inch round.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
3
Transfer to prepared pan. Press onto bottom and 1 inch up sides of pan; pierce all over with fork. Freeze 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Position rack in center of oven and preheat to 177°. Line crust with foil; fill with dried beans or pie weights.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrocknete BohnenGetrocknete Bohnen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
5
Bake until set, about 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
Remove foil and beans.
Zutaten, die Sie benötigen
Beläge, OptionalBeläge, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
7
Bake crust until golden brown and cooked through, about 20 minutes. Cool crust completely on rack.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1
Preheat oven to 177°. Using electric mixer, beat cream cheese and sugar in large bowl until smooth, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Add mascarpone; beat until smooth. Beat in whole eggs, 1 at a time, then beat in yolks.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
3
Add next 6 ingredients; beat until blended.
4
Transfer filling to cooled crust in pan; smooth top.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake cake 1 hour. Reduce oven temperature to 93°. Continue baking until cake is set around edges but center moves slightly when pan is gently shaken (top of cake may crack), about 30 minutes longer.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Remove cake from oven. Increase oven temperature to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1
Whisk all ingredients in small bowl; spread evenly over top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Bake until set, about 10 minutes. Run small knife around cake sides. Chill uncovered overnight. DO AHEAD Can be made 2 days ahead. Chill until cold, then cover and keep chilled.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
3
Remove pan sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Transfer cake to platter.
5
Cut into wedges and serve.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score3
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