Chocolate-Cherry, Pistachio, and Raspberry Ice Cream Cake

Chocolate-Cherry, Pistachio, and Raspberry Ice Cream Cake
This recipe serves 8. One portion of this dish contains roughly 15g of protein, 36g of fat, and a total of 852 calories. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Summer event. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. A mixture of bar imported milk chocolate, pistachio ice cream, additional amaretti cookies, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Boil dried tart cherries and orange juice in heavy small saucepan until all liquid is absorbed, stirring often, about 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrocknete Torte KirschenGetrocknete Torte Kirschen
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
2
Remove pan from heat; cool completely.
3
Line 9x9x2-inch metal baking pan with foil, extending over sides of pan. Finely grind cookies and almonds in processor; add butter and process until moist crumbs form. Press crumbs onto bottom of foil-lined pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, OptionalMit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
4
Place in freezer.
5
Mix chocolate ice cream, chopped chocolate, and cherry mixture in medium bowl. Spoon over crust; smooth top. Freeze 30 minutes. Top with raspberry sorbet; smooth top. Freeze 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladeneisSchokoladeneis
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Packung (19,6 Unzen) Gefrorener Vanille-Torte1 Packung (19,6 Unzen) Gefrorener Vanille-Torte
Pfund PekannusshälftenPfund Pekannusshälften
SorbetSorbet
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
6
Mix pistachio ice cream and orange peel in another medium bowl. Spoon over sorbet; smooth top (ice cream will come all the way up to top of pan). Cover and freeze until firm, at least 4 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenschaleOrangenschale
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
SorbetSorbet
7
Using foil as aid, lift ice cream cake from pan; peel off foil. Use spatula dipped into hot water to smooth sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
8
Transfer cake to platter.
9
Garnish top of cake with chocolate curls or amaretti cookies dipped halfway into room-temperature Hot Fudge Sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Amaretti CookiesAmaretti Cookies
Schokolade LockenSchokolade Locken
Erdnussbutterkekse, Grob GehacktErdnussbutterkekse, Grob Gehackt
10
Cut cake into squares.
11
Serve with Hot Fudge Sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutterkekse, Grob GehacktErdnussbutterkekse, Grob Gehackt
1
Soften the ice cream and sorbet in the microwave on high in two to three 10-second intervals until just soft enough to spread. *Light, airy Italian almond macaroons that are available at some supermarkets and Italian markets.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, OptionalMit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
SorbetSorbet
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
AnlässeSommer
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