For 98 cents per serving, this recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 20. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 23g of fat, and a total of 293 calories. Head to the store and pick up orange marmalade, orange zest, philadelphia cream cheese, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 6 hours and 20 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons
2
Combine wafer crumbs, cinnamon and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Schokoladenüberzogene Bonbons
(55 Waffeln)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat cream cheese and sugar in large bowl with mixer until blended.
Bake 30 min. Meanwhile, stir liqueur and orange zest into remaining batter; refrigerate until ready to use.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
(aus Einem Karton)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons
9
Reduce oven temperature to 163°. Spoon remaining batter over baked chocolate layer in pan; bake 30 min. or until center is almost set. Run small knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate cheesecake 4 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Heat marmalade just until warmed; spoon over cheesecake just before serving.