You can never have too many dessert recipes, so give Chocolate Spider Cake with Caramel-Coffee Mousse a try. One portion of this dish contains around 6g of protein, 38g of fat, and a total of 610 calories. This recipe serves 12. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is perfect for Halloween. If you have heavy cream, baking soda, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 7 hours and 30 minutes.
Anweisungen
1
In a medium saucepan, combine the sugar with the water and lemon juice and bring to a boil over moderately high heat. Using a wet pastry brush, wipe down the side of the saucepan. Simmer the syrup undisturbed until it begins to brown around the edges, 4 to 5 minutes. Swirl the pan, then simmer until the caramel turns a medium-dark amber, about 3 minutes longer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Gelbe Und Grüne Lakritze
Spritzen Sie Vanilleextrakt
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck Pinsel
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
2
Remove from the heat. Carefully add 1/2 cup of the cream in a steady stream. Stir with a long-handled wooden spoon to combine, then add the remaining 1 1/2 cups of cream. Stir in the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Zuckerglasur, Optional
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Unzen Frischkäse, Raumtemperatur (ca
3
Transfer the caramel to a bowl and refrigerate until very cold, at least 3 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
4
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
5
Butter the bottoms only of three 9-inch round cake pans and line them with parchment paper. In a medium bowl, whisk the cocoa with the boiling water until a paste forms.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
6
Whisk in the milk until smooth; let cool.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
7
Onto a sheet of wax paper, sift the cake flour with the baking soda , baking powder and salt. In a large bowl, using an electric mixer, beat the butter with the sugar at medium speed until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
Kuchen Mehl
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
8
Add the egg and egg yolk and beat until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Sorten Von Pilzen
(Keebler)
9
Add the dry ingredients in 2 batches, alternating with the cocoa mixture; beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
10
Divide the batter evenly among the 3 pans (the layers will be shallow) and smooth the tops.
11
Bake the cakes for 12 to 14 minutes, or until the tops spring back when lightly pressed.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
12
Let the cakes cool in the pans for 15 minutes, then run a knife around the edges. Turn them out onto a wire rack to cool completely. Peel off the parchment.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
13
In a small microwave-safe bowl, dissolve the instant coffee in 3 tablespoons of cold water.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliches Kaffeegranulat, Zerkleinert
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemüsemischung Aus Kalifornien
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
14
Sprinkle on the gelatin and let stand until softened, about 5 minutes. Using an electric mixer, beat the caramel with the crme frache just until soft peaks form. Working quickly, microwave the coffee-gelatin mixture at 10-second intervals just until the gelatin is completely dissolved and hot to the touch. Quickly whisk the hot gelatin into the caramel.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Jeweils Eine Packung) Himbeer- Oder Erdbeergelatine
Zusätzlicher Schlagsahne Und Schokoladenwaffelkrümel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gemüsemischung Aus Kalifornien
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
15
Line a 9-inch round springform pan with plastic wrap, leaving at least 4-inches of overhang all around.
Zutaten, die Sie benötigen
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
Wie Käse Für Tacos
16
Place 1 of the cake layers, flat side down, in the bottom of the springform pan. Spoon half of the caramel mousse over the cake in the pan and top with another cake layer. Press lightly.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
17
Add the remaining caramel mousse and top with the final cake layer, flat side up. Fold the overhanging plastic wrap over the cake and refrigerate for at least 3 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für Tacos
18
In a medium saucepan, heat the cream just until small bubbles appear around the edges.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
19
Remove from the heat.
20
Add the chocolate and let stand for 5 minutes. Stir until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
21
Let the glaze cool for about 1 hour, until thick but pourable. In a small bowl, stir the confectioners' sugar with the milk and transfer to a pastry bag fitted with a tiny, plain tip.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
22
Unwrap the top of the cake and invert the cake onto a large serving plate. Slide wide strips of wax paper under the bottom edge of the cake all around to catch drips.
Pour the remaining chocolate glaze on the cake and spread it all around; do not spread once the glaze is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenglasur
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
26
Starting from the center and working quickly out toward the edge, pipe a continuous spiral of white glaze over the top of the cake. Using a toothpick or wooden skewer, run the tip gently through the glaze from the center to the edge to create a web pattern. Refrigerate the cake for about 15 minutes to set the glaze.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares Butteraroma
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
27
Let the cake stand at room temperature for 30 minutes. Gently remove the wax-paper strips, cut the cake into wedges and serve.