Cinnamon Cake with Chile-Chocolate Buttercream

Cinnamon Cake with Chile-Chocolate Buttercream
One portion of this dish contains approximately 7g of protein, 65g of fat, and A mixture of butter, heavy cream, cream, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 2 hours.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Butter two 9-inch round cake pans. Line the bottoms with parchment paper and butter the paper. Dust the pans with flour, tapping out the excess.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
3
In a medium bowl, whisk the 1 1/2 cups of all-purpose flour with the cake flour, baking soda, baking powder, cinnamon and salt. In a standing mixer fitted with a paddle, beat the butter with the sugar at medium speed until fluffy, about 3 minutes. Beat in the eggs and vanilla until incorporated. In 3 alternating additions, add the dry ingredients and sour cream, scraping down the side of the bowl between additions.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen MehlKuchen Mehl
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
Scrape the batter evenly into the prepared pans.
5
Bake the cakes on the lower and middle racks of the oven for about 30 minutes, until golden and springy and the edges begin to pull away from the sides of the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Transfer the cakes to racks and let cool for 15 minutes, then turn the cakes out and let them cool completely.
7
Remove the parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
8
In a standing mixer fitted with a paddle, beat the butter until creamy. At low speed, beat in the confectioners' sugar. Increase the speed to high and beat until fluffy, scraping down the side of the bowl, about 2 minutes longer. At low speed, beat in the cream, vanilla, cinnamon, ancho chile powder and cayenne, then gradually beat in the bittersweet and white chocolate. Scrape down the side of the bowl and the paddle, increase the speed to medium-high and beat until light, 3 minutes longer. Using a wooden spoon, vigorously beat the buttercream for 30 seconds to deflate any air bubbles.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1 2,5 Cm Dicke Scheibe Pancetta, Fein Gehackt1 2,5 Cm Dicke Scheibe Pancetta, Fein Gehackt
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
9
Place one cake layer on a plate and spread with 1 cup of the frosting. Top with the second cake layer and spread the remaining frosting over the top and sides. Refrigerate the cake for at least 30 minutes. Bring to room temperature before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
Portion12
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin