Crab Cake Eggs Benedict With Old Bay Hollandaise
Crab Cake Eggs Benedict With Old Bay Hollandaise is a pescatarian morn meal. This recipe makes 4 servings with 510 calories, 18g of protein, and 36g of fat each. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. A mixture of muffins, butter, warm crab cakes, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.
Empfohlener Wein: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish works really well with Chardonnay, Muscadet, and Riesling. Buttery chardonnay is great for scallops, shrimp, crab, and lobster, while muscadet is a classic pick for mussels, oysters, and clams. If you've got some spice in your shellfish, a semi-dry riesling can balance out the heat. The La Crema Russian River Chardonnay with a 4.1 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 28 dollars per bottle.
![La Crema Russischer Fluss Chardonnay]()
La Crema Russischer Fluss Chardonnay
In der Nase befinden sich Zitrustöne mit grünen Apfel-, Ananas- und Blumenaromen, die durch Karamell- und Haselnussspuren akzentuiert werden. Die helle Frucht und die knackige Säure, die typisch für die russische Flussbezeichnung sind, zeigen sich im Mund, mit Zitronen-Limetten-Komponenten und konzentrierten Birnennoten, die durch einen anhaltenden Apfel- und Gewürz-Abgang ausgeglichen werden.