This recipe serves 16. One serving contains 708 calories, 12g of protein, and 45g of fat. If you have almonds, vegetable oil, granulated sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 4 hours.
Anweisungen
1
Assemble the cake
2
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
3
Butter and flour a 9-by-13-inch cake pan. In a large bowl, whisk the sugar, flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt. In a medium bowl, whisk the eggs, milk, oil and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Reispapier
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
Whisk the wet ingredients into the dry ingredients.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Whisk in the boiling water.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Pour the batter (it will be thin) into the prepared pan and bake for about 50 minutes, until a toothpick inserted in the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Let cool.
8
Assemble the cake
9
Invert the cake onto a work surface. Working carefully, slice the cake horizontally. Reduce the oven temperature to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
10
Assemble the cake
11
Trace a 9-by-13-inch rectangle onto a sheet of parchment paper and lay it on a large baking sheet. In a food processor, pulse the almonds with the confectioners' sugar until they're finely ground. In a bowl, using an electric mixer, beat the egg whites at medium speed until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Zusätzliche Kandierte Kirschen
12
Add the granulated sugar and beat until the whites are stiff and glossy, about 2 minutes. Using a rubber spatula, fold in the almond mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
13
Spread the meringue on the parchment to fill the rectangle.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
14
Sprinkle the chopped peanuts on top.
Zutaten, die Sie benötigen
Blanchierter Knoblauch
15
Bake for about 20 minutes, until lightly browned and firm.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
16
Let cool.
17
Assemble the cake
18
In a medium bowl set in a saucepan of simmering water, heat the peanut butter with the butter and milk chocolate, stirring constantly, until smooth and melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokolade
Rote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte Kirschen
19
Remove from the heat and fold in the Rice Krispies.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Selleriesalz, Zwiebelsalz, Geflügelgewürz, Knoblauchpulver, Paprika Und Pfeffer
20
Spread the mixture all over the meringue rectangle.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
21
Transfer to the freezer and let cool completely.
22
Assemble the cake
23
In a medium bowl set in a saucepan of simmering water, melt the chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte Kirschen
24
Whisk in the cream until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
25
Remove from the heat and refrigerate for 1 hour, whisking occasionally, until thick enough to spread.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
26
Assemble the cake
27
Place the bottom cake layer cut side up on a large board.
28
Spread one-third of the ganache over the cake. Invert the filling onto the cake and peel off the paper.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
29
Spread half of the remaining ganache over the filling, then top with the second cake layer. Refrigerate until firm, at least 1 hour. Using a serrated knife, trim the edges.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's
30
Spread the remaining ganache over the top and sides of the cake and refrigerate to set.