Dobos Torte

Dobos Torte
Dobos Torte might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 8. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. Watching your figure? This vegetarian recipe has 272 calories, 9g of protein, and 6g of fat per serving. From preparation to the plate, this recipe takes around 3 hours. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. If you have vanillan extract, salt, lemon zest, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 400 degrees F (205 degrees C). Have ready two 10-inch cardboard circles. Generously grease a 9-inch springform pan with soft butter, and dust with flour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Beat the egg whites until frothy, and gradually add 1 cup sugar. Beat just to soft peaks. In another bowl, beat the yolks with the milk, lemon peel, vanilla, and salt. Fold this into the egg whites. Sift the flour over the egg mixture, and fold in.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Spread 1 1/3 cups batter into the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Bake for about 5 to 9 minutes, or until small, brown spots begin to appear on cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
Remove the cake from the oven, and remove layer from pan with a spatula. Dust the cake lightly with flour, and place on a rack to cool. Grease pan again, and repeat this process until all of the batter is used, about 6 times more.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Place the layers between wax paper, and cover with a towel. Chill layers for a few hours. Make the Chocolate Buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
7
Layer the chilled layers on one of the cardboard rounds with the buttercream. Start with one layer; cover with the buttercream, and then press down with another layer to make a good seal. Repeat this with the remaining layers, but reserve one layer. Wrap the cake in plastic, and chill for at least 6 hours along with the remaining buttercream. Grease the other cardboard round with the shortening, and place the last layer on it.
Zutaten, die Sie benötigen
Tasse Halbsüße Schokostückchen Oder RosinenTasse Halbsüße Schokostückchen Oder Rosinen
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
8
Place 1 cup sugar into a non-stick skillet over medium heat. Allow sugar to cook until the edges look melted and brown. Begin stirring with a wooden spoon. Cook until the sugar become an amber color, and is smooth. Carefully pour the caramel over the top of the last layer, and spread to the edges with an oiled knife. Quickly, using an oiled knife, indent the top of the caramel into 16 wedges. Allow to cool slightly, and then retouch the indents with the knife again.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Unzen Frischkäse, Raumtemperatur (caUnzen Frischkäse, Raumtemperatur (ca
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
9
Place layer onto a counter top dusted with sugar, and allow the caramel to cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
10
Place some more buttercream on top of the chilled torte, and top with the caramel round. Frost the sides with the remaining buttercream. Chill the torte before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs
Portion8
Gesundheits-Score2
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