If $2.3 per serving falls in your budget, Gingerbread Puddings with Candied Apples might be an outstanding vegetarian recipe to try. This recipe makes 8 servings with 831 calories, 11g of protein, and 21g of fat each. Head to the store and pick up water, golden brown sugar, long pieces ginger, and a few other things to make it today. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Combine all ingredients in large pot. Bring to boil over high heat, stirring until sugar dissolves. Reduce heat to medium and simmer until apples are soft and translucent and cider coats apples thickly, stirring occasionally, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,
1 Großer Grüner Apfel
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Unzen Roastbeef In Scheiben, In Streifen Geschnitten
2
Transfer to bowl and cool. DO AHEAD Can be made 1 week ahead. Cover and chill. Bring to room temperature before serving. Preheat oven to 177°. Butter 9x9x2-inch metal baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
3
Whisk first 7 ingredients in medium bowl to blend. Using electric mixer, beat butter in large bowl until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
4
Add brown sugar and egg and beat until blended. Beat in molasses, then flour mixture. Using rubber spatula, stir in 1/2 cup boiling water.
Zutaten, die Sie benötigen
Diät-Cremesoda
3/4 Teelöffel Melasse
Lorann Professional Kitchen®
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
5
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
6
Bake gingerbread until tester inserted into center comes out clean, about 40 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
7
Transfer pan to rack and cool gingerbread completely in pan. DO AHEAD Can be made 1 day ahead. Cover pan with foil; let stand at room temperature. Preheat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
8
Combine milk, fresh ginger, and peppercorns in heavy medium saucepan; bring to simmer.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer Ingwer
Rostbraune Kartoffeln, In 2,5 Cm Große Stücke Geschnitten
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
9
Remove from heat.
10
Whisk eggs, sugar, vanilla, ground ginger, and salt in medium bowl to blend. Gradually whisk hot milk mixture into egg mixture. Strain custard into medium bowl; discard solids in strainer.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwer-Pulver
1 Große Orangefarbene Gummibonbons
Weiße Zuckerglasur, Optional
Gelbe Und Grüne Lakritze
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
11
Cut enough gingerbread into 1/2-inch cubes to measure 5 1/3 cups (reserve any remaining gingerbread for another use). Divide gingerbread cubes among eight 3/4-cup custard cups or ramekins.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Orangefarbene Gummibonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
12
Pour custard over gingerbread in each cup, dividing equally.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Orangefarbene Gummibonbons
13
Let stand 15 minutes to allow gingerbread to absorb some custard.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Orangefarbene Gummibonbons
14
Place cups in roasting pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Optional Zusätzlich Abgeriebene Limettenschale
15
Pour enough hot water into pan to come halfway up sides of cups. Cover pan with foil.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
16
Bake puddings until set, about 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
17
Remove from water bath.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
18
Serve puddings warm or at room temperature, topped with candied apple garnish and ice cream.