Holly-Jolly Cupcakes

Holly-Jolly Cupcakes
The recipe Holly-Jolly Cupcakes could satisfy your American craving in approximately 45 minutes. This recipe makes 1 servings with 248 calories, 2g of protein, and 8g of fat each. This recipe covers 1% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of sprinkles, candy spearmint leaves, m&m's minis, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. It works well as a dessert. It is a good option if you're following a gluten free, dairy free, and fodmap friendly diet.

Anweisungen

1
Dip cupcake edges in sparkling sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Verschiedene Cracker Oder Pita-ChipsVerschiedene Cracker Oder Pita-Chips
2
Place 3 spearmint leaves and 3 red M&M's Minis on each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
SpearmintSpearmint
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
2 Herzförmige Streusel2 Herzförmige Streusel
1
Place green M&M's Minis around edge of each cupcake in 2 rows. Scatter a few red sprinkles or nonpareils around Minis.
Zutaten, die Sie benötigen
NonpareilsNonpareils
Orange Und Pastöse LebensmittelfarbeOrange Und Pastöse Lebensmittelfarbe
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
2 Herzförmige Streusel2 Herzförmige Streusel
2
Press licorice rope into a bow shape and place on each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
SchwierigkeitNormal
Fertig in45 m.
Portion1
Gesundheits-Score0
Magazin