Hot Milk Sponge Cake I

Hot Milk Sponge Cake I
Hot Milk Sponge Cake I might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 8 servings with 267 calories, 4g of protein, and 8g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour. A mixture of walnuts, brown sugar, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9-inch square pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
In a large mixing bowl, beat eggs for 4 minutes with electric mixer. Gradually add sugar; beat until light and fluffy, 4 to 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
3
Whisk together the flour and baking powder, and add to egg mixture until just combined.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
In a saucepan, heat 1/2 cup milk and 2 tablespoons butter until butter is melted. Gradually pour into the batter, mixing constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
5
Pour into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Bake in preheated oven until cake is golden and a toothpick inserted in the center of the cake comes out clean, 20 to 25 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Remove cake from oven; preheat oven's broiler.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
8
Beat 1/4 cup brown sugar and 2 tablespoons butter until combined. Stir in milk to desired consistency. Stir in coconut and nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
9
Spread over warm cake. Broil 4 inches from heat for 3 to 4 minutes, till golden.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion8
Gesundheits-Score1
Magazin