Mango Bread

Mango Bread
Mango Bread might be just the bread you are searching for. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 16. Watching your figure? This dairy free and vegetarian recipe has 217 calories, 4g of protein, and 6g of fat per serving. If you have salt, walnuts, mango, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Stir together first 5 ingredients in a large bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zum Bestreichen Und FrittierenZum Bestreichen Und Frittieren
2
Whisk together eggs, oil, and vanilla; gradually add egg mixture to flour mixture, stirring just until moistened. Stir in mango and remaining ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
(Keebler)(Keebler)
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
3
Pour mango mixture evenly into 2 lightly greased 8- x 4-inch loaf pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoriegel Aus Milchschokolade, GeraspeltSchokoriegel Aus Milchschokolade, Geraspelt
4
Bake at 350 for 50 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Flügelknochen Und HautMit Flügelknochen Und Haut
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
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