Merry Cherry Dessert

Merry Cherry Dessert
One portion of this dish contains approximately 1g of protein, 1g of fat, and From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 50 minutes.

Anweisungen

1
Reserve 1/3 cup cherry pie filling for garnish; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Kirschkuchen-FüllungKirschkuchen-Füllung
2
Add boiling water to gelatin mix in large bowl; stir at least 2 min. until completely dissolved. Stir in cold water and remaining cherry pie filling. Refrigerate 45 min. or until slightly thickened.
Zutaten, die Sie benötigen
Kirschkuchen-FüllungKirschkuchen-Füllung
Mit ErdbeergeschmackMit Erdbeergeschmack
3 Tassen Birnennektar3 Tassen Birnennektar
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Place cake cubes in 3-qt. serving bowl; cover with gelatin mixture. Refrigerate 45 min. or until gelatin layer is set but not firm.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
Beat pudding mixes and milk in large bowl with whisk 2 min. Stir in 2 cups COOL WHIP; spoon over gelatin layer in bowl. Refrigerate 2 hours or until firm. Top with remaining COOL WHIP and reserved cherry pie filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Kirschkuchen-FüllungKirschkuchen-Füllung
ZwergbonbonsZwergbonbons
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 50 m.
Portion50
Gesundheits-Score0
Magazin