Orange Marmalade-Ricotta Cupcakes with Marmalade Buttercream Frosting

Orange Marmalade-Ricotta Cupcakes with Marmalade Buttercream Frosting
The recipe Orange Marmalade-Ricotta Cupcakes with Marmalade Buttercream Frosting could satisfy your American craving in about 38 minutes. One serving contains 172 calories, 3g of protein, and 6g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 20. A mixture of vegetable oil, orange juice, ricotta cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Insert paper liners into 20 muffin cups; set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
3
Beat cake mix, 1 cup orange juice, and next 5 ingredients at low speed with an electric mixer until combined. Scrape sides of bowl with spatula, and beat at medium speed 2 minutes or until batter is thick and well combined. Spoon about 1/3 cup batter into each liner.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Bake at 350 for 18 to 22 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
5
Brush tops of warm cupcakes evenly with remaining 2 tablespoons orange juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
6
Let cool in pans on wire racks 5 minutes.
7
Remove from pans, and let cool completely on wire racks.
8
Spread about 1 heaping tablespoon of Marmalade Buttercream Frosting on each cupcake. Store at room temperature in an airtight container up to 3 days, up to a week in refrigerator, or (unfrosted) up to 6 months in freezer.
Zutaten, die Sie benötigen
Kiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben GeschnittenKiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben Geschnitten
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in38 m.
Portion20
Gesundheits-Score1
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