Pear Tarte Tatin with Red-Wine Caramel

Pear Tarte Tatin with Red-Wine Caramel
Pear Tarte Tatin with Red-Wine Caramel might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 8. One portion of this dish contains roughly 1g of protein, 6g of fat, and a total of 235 calories. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up wine, butter, crème fraîche, and a few other things to make it today. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes around 3 hours.

Anweisungen

1
In a small saucepan, boil the wine with the cinnamon sticks over moderately high heat until reduced to 1/4 cup, about 15 minutes. Discard the cinnamon sticks.
Zutaten, die Sie benötigen
Stoli-Vanille (optional Für Mehr Kick)Stoli-Vanille (optional Für Mehr Kick)
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
2
In a 12-inch skillet, combine the sugar and water. Cook over moderately high heat, swirling the pan occasionally, until a light-amber caramel forms, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
3
Remove from the heat.
4
Add the red wine syrup along with the butter and liqueur and cook to dissolve the hardened caramel, about 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Pfund Short Ribs Mit Knochen5 Pfund Short Ribs Mit Knochen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
5
Add the pear halves to the skillet and cook over low heat, turning occasionally, until the pears are tender and the pan juices are syrupy, about 20 minutes. Arrange the pears cut side up in the skillet with the thin ends pointing toward the center.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
6
Let cool for 30 minutes.
7
Preheat the oven to 37
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
8
On a lightly floured work surface, roll out the pastry to a 13-inch square. Using the skillet lid as a template, cut out a 12-inch round.
Zutaten, die Sie benötigen
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
9
Cut four 2-inch-long steam vents in the pastry and lay it over the pears, tucking the edge into the skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
10
Bake for about 1 hour and 10 minutes, until the pastry is deeply golden and risen.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
11
Let the tart cool in the skillet for 15 minutes, then very carefully invert the tart onto a large plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
12
Cut into wedges and serve with crme frache.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs
Portion8
Gesundheits-Score2
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