Peppermint Chiffon Cake

Peppermint Chiffon Cake
Peppermint Chiffon Cake is Head to the store and pick up eggs, sugar, vegetable oil, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Peppermint Oreo Chiffon Pie, Peppermint Chocolate Cake with Peppermint Buttercream Frosting, and Hot Cocoa Chiffon Cake {The Cake Slice Bakers}.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Separate the eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie M&MsWie M&Ms
3
Sift the cake flour, sugar, baking powder and salt into a large bowl. Make a well in the center and add the oil, egg yolks, water, peppermint extract and vanilla extract. Beat with mixer on low for 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Kuchen MehlKuchen Mehl
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Beat egg whites with cream of tarter until stiff peaks form. Gently fold the whites into the yolk mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
5
Pour 1/3 of the batter into a separate bowl and tint with the food coloring.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Alternate large spoonfuls of red and plain batter into an ungreased tube or bundt pan. Run a knife or spatula through the batter to make a swirled effect.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
7
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 55 minutes. Increase heat to 350 degrees F (175 degrees C) and bake for an additional 15 minutes or until done.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
8
Let cake cool in pan on rack. Once cool remove from pan and frost, if desired.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
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