Peppermint Chiffon Cake

Peppermint Chiffon Cake
Peppermint Chiffon Cake is Head to the store and pick up eggs, sugar, vegetable oil, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Peppermint Oreo Chiffon Pie, Peppermint Chocolate Cake with Peppermint Buttercream Frosting, and Hot Cocoa Chiffon Cake {The Cake Slice Bakers}.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Separate the eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
3
Sift the cake flour, sugar, baking powder and salt into a large bowl. Make a well in the center and add the oil, egg yolks, water, peppermint extract and vanilla extract. Beat with mixer on low for 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Kuchen MehlKuchen Mehl
Wie Lindt, Für SchokoladenlockenWie Lindt, Für Schokoladenlocken
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
2/3 Tasse (4 Unzen) Halbsüße Schokoladenstückchen2/3 Tasse (4 Unzen) Halbsüße Schokoladenstückchen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
4
Beat egg whites with cream of tarter until stiff peaks form. Gently fold the whites into the yolk mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, GekühltSchlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
Wie Lindt, Für SchokoladenlockenWie Lindt, Für Schokoladenlocken
5
Pour 1/3 of the batter into a separate bowl and tint with the food coloring.
Zutaten, die Sie benötigen
24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
6
Alternate large spoonfuls of red and plain batter into an ungreased tube or bundt pan. Run a knife or spatula through the batter to make a swirled effect.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
7
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 55 minutes. Increase heat to 350 degrees F (175 degrees C) and bake for an additional 15 minutes or until done.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
8
Let cake cool in pan on rack. Once cool remove from pan and frost, if desired.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
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