This recipe makes 30 servings with 193 calories, 3g of protein, and 15g of fat each. If 53 cents per serving falls in your budget, PHILLY Blueberry Swirl Cheesecake might be an excellent vegetarian recipe to try. If you have philadelphia cream cheese, butter, knudsen cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 5 hours and 30 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Line 13x9-inch pan with foil, with ends of foil extending over sides of pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Mix crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Beat cream cheese, remaining sugar and vanilla in large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional