Quince Tarte Tatin

Quince Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Quince Tarte Tatin a try. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains around 3g of protein, 6g of fat, and a total of 287 calories. This recipe serves 10. If you have ice water, water, ground cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Mix first 3 ingredients in processor. Using on/off turns, cut in butter until mixture resembles coarse meal.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
2
Mix 3 tablespoons ice water and vinegar in small bowl; add to processor. Blend until moist clumps form, adding more ice water by teaspoonfuls if dough is dry. Gather dough into ball; flatten into disk. Wrap in plastic; refrigerate at least 1 hour. Do ahead Can be made 1 day ahead. Keep refrigerated. Soften slightly at room temperature before rolling out.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder ProsciuttoDünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
1
Fill large skillet with ice cubes; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter GummibärchenLebensretter Gummibärchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
2
Combine first 3 ingredients in heavy 11–inch–diameter ovenproof skillet. Stir over medium heat until sugar dissolves. Increase heat to medium–high; boil until caramel is deep amber color, occasionally brushing down sides of skillet with wet pastry brush and swirling skillet, about 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
3
Remove from heat; stir in butter and cinnamon. Immediately place skillet with caramel atop ice in large skillet; let stand until caramel is cold and hardened, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Remove skillet from ice.
Zutaten, die Sie benötigen
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
5
Position rack in center of oven; preheat to 204°. Arrange quince wedges tightly together, rounded side down, in concentric circles atop caramel in skillet. Fill center with any broken quince pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
Roll out dough on lightly floured surface to 12 1/2–inch round.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
7
Place dough atop quinces; tuck edges of dough down around sides of quinces. Make three 2–inch–long cuts in center of dough to allow steam to escape during baking.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
8
Place skillet on rimmed baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
9
Bake until quinces are tender and crust is deep golden brown, about 1 hour 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Remove from oven; let cool 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
11
Place large platter atop skillet. Using oven mitts, hold platter and skillet firmly together and invert, allowing tart to slide out onto platter. Rearrange any dislodged quince wedges, if necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
12
Serve warm or at room temperature.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
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