You can never have too many dessert recipes, so give Quince Tarte Tatin a try. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains around 3g of protein, 6g of fat, and a total of 287 calories. This recipe serves 10. If you have ice water, water, ground cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.
Anweisungen
1
Mix first 3 ingredients in processor. Using on/off turns, cut in butter until mixture resembles coarse meal.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
2
Mix 3 tablespoons ice water and vinegar in small bowl; add to processor. Blend until moist clumps form, adding more ice water by teaspoonfuls if dough is dry. Gather dough into ball; flatten into disk. Wrap in plastic; refrigerate at least 1 hour. Do ahead Can be made 1 day ahead. Keep refrigerated. Soften slightly at room temperature before rolling out.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Combine first 3 ingredients in heavy 11–inch–diameter ovenproof skillet. Stir over medium heat until sugar dissolves. Increase heat to medium–high; boil until caramel is deep amber color, occasionally brushing down sides of skillet with wet pastry brush and swirling skillet, about 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck Pinsel
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Remove from heat; stir in butter and cinnamon. Immediately place skillet with caramel atop ice in large skillet; let stand until caramel is cold and hardened, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
1 Unze X-Rated Fusion Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Remove skillet from ice.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze X-Rated Fusion Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Position rack in center of oven; preheat to 204°. Arrange quince wedges tightly together, rounded side down, in concentric circles atop caramel in skillet. Fill center with any broken quince pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Roll out dough on lightly floured surface to 12 1/2–inch round.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
7
Place dough atop quinces; tuck edges of dough down around sides of quinces. Make three 2–inch–long cuts in center of dough to allow steam to escape during baking.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
8
Place skillet on rimmed baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Bake until quinces are tender and crust is deep golden brown, about 1 hour 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
Place large platter atop skillet. Using oven mitts, hold platter and skillet firmly together and invert, allowing tart to slide out onto platter. Rearrange any dislodged quince wedges, if necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten