Quince Tarte Tatin

Quince Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Quince Tarte Tatin a try. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains around 3g of protein, 6g of fat, and a total of 287 calories. This recipe serves 10. If you have ice water, water, ground cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Mix first 3 ingredients in processor. Using on/off turns, cut in butter until mixture resembles coarse meal.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
2
Mix 3 tablespoons ice water and vinegar in small bowl; add to processor. Blend until moist clumps form, adding more ice water by teaspoonfuls if dough is dry. Gather dough into ball; flatten into disk. Wrap in plastic; refrigerate at least 1 hour. Do ahead Can be made 1 day ahead. Keep refrigerated. Soften slightly at room temperature before rolling out.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder ProsciuttoDünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1
Fill large skillet with ice cubes; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter GummibärchenLebensretter Gummibärchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Combine first 3 ingredients in heavy 11–inch–diameter ovenproof skillet. Stir over medium heat until sugar dissolves. Increase heat to medium–high; boil until caramel is deep amber color, occasionally brushing down sides of skillet with wet pastry brush and swirling skillet, about 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Remove from heat; stir in butter and cinnamon. Immediately place skillet with caramel atop ice in large skillet; let stand until caramel is cold and hardened, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Remove skillet from ice.
Zutaten, die Sie benötigen
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Position rack in center of oven; preheat to 204°. Arrange quince wedges tightly together, rounded side down, in concentric circles atop caramel in skillet. Fill center with any broken quince pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
Roll out dough on lightly floured surface to 12 1/2–inch round.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
7
Place dough atop quinces; tuck edges of dough down around sides of quinces. Make three 2–inch–long cuts in center of dough to allow steam to escape during baking.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
8
Place skillet on rimmed baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Bake until quinces are tender and crust is deep golden brown, about 1 hour 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
10
Remove from oven; let cool 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
11
Place large platter atop skillet. Using oven mitts, hold platter and skillet firmly together and invert, allowing tart to slide out onto platter. Rearrange any dislodged quince wedges, if necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten1 1/3 Pfund Quitten – Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
12
Serve warm or at room temperature.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
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