Roasted Pineapple Shortcakes with Cinnamon Whipped Cream

Roasted Pineapple Shortcakes with Cinnamon Whipped Cream
For $1.52 per serving, this recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 4 servings with 438 calories, 5g of protein, and 21g of fat each. Head to the store and pick up heavy whipping cream, granulated sugar, butter, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a gluten free diet. From preparation to the plate, this recipe takes around 25 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
On a rimmed baking sheet, turn pineapple in butter and brown sugar until coated.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
3
Spread in a single layer. Roast, turning as needed, until fruit has softened and is starting to brown, about 10 minutes. Put cake on another baking sheet and toast in oven until warm, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls GewünschtZum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Combine cream, granulated sugar, and cinnamon in a medium mixing bowl and whip with a whisk until soft peaks form, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
ReispapierReispapier
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
5
Put 1 cake slice on each dessert plate. Top cake with pineapple, using half.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
6
Drizzle with roasting juices and dollop with whipped cream. Repeat layers and top with a sprinkle of mint.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
SchwierigkeitNormal
Fertig in25 m.
Portion4
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin